Ο Ερντογάν έριξε θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο

Τουρκία: Ο Ερντογάν έριξε θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Επικοινωνιακό σόου έστησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Παρασκευή στη σεισμόπληκτη περιοχή της Αντιόχειας με την τελετή θεμελίωσης ανύπαρκτου νοσοκομείου.

Ο Ερντογάν εκθείασε την γρήγορη θεμελίωση του υποτιθέμενου νοσοκομείου λέγοντας ότι «δεν μιλάμε για κατασκευές με άμμο θαλάσσης. Είναι με τσιμέντο με χάλυβα κάνουμε σωστές κατασκευές».

Ωστόσο, όταν τελείωσε η σύνδεση, αποκαλύφθηκε η αλήθεια αφού το μπετόν έπεσε, αλλά χωρίς θεμέλια και σε λίγα τετραγωνικά μέτρα σε ένα μεγάλο άδειο οικόπεδο.

Με τις εικόνες να προκαλούν σάλο στην κοινή γνώμη, το μπετόν που έριξε ο Ερντογάν στα θεμέλια του νοσοκομείου στις 24 Μαρτίου αφαιρέθηκε την επομένη, ενώ στην περιοχή έσπευσαν μηχανήματα για να ξεκινήσουν την εκσκαφή. Κάτι που θα έπρεπε κανονικά να έχει προηγηθεί της θεμελίωσης. 

«Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να προετοιμάσουμε τις πόλεις μας για επερχόμενες καταστροφές το συντομότερο δυνατόν και ειδικότερα θα επιταχύνουμε τη μετατροπή των σχεδίων πόλεων» έλεγε λίγο μετά τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου ο Ερντογάν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM