ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

O Έλον Μασκ πιστεύει ότι θα πάει φυλακή αν ο Τραμπ χάσει στις αμερικανικές εκλογές

Έλον Μασκ: Λέει ότι η Κάμαλα Χάρις θα τον φυλακίσει-«Αν δεν βγει ο Τραμπ, την γα**α» Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA, αρχείου
0

Ο Έλον Μασκ πιστεύει ότι αν η Κάμαλα Χάρις επικρατήσει στις αμερικανικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, θα επιδιώξει να τον βάλει πίσω από τα σίδερα της φυλακής, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε, σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Αν (ο Ντόλαντ Τραμπ) χάσει, την «γα**α», δήλωσε σε συνέντευξη του στον στον Τάκερ Κάρλσον, ο οποίος γελώντας φάνηκε να συμφωνεί με τον πλουσιότερο άνδρα του κόσμου.

Ο Μασκ το «τράβηξε» ακόμη παραπάνω, όταν αναρωτήθηκε ποιες θα ήταν οι συνθήκες της φυλάκισής του. «Πόσο μεγάλη πιστεύεις θα είναι η ποινή φυλάκισής μου; Θα μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου; Δεν ξέρω».

Στην ίδια συνέντευξη ο Μασκ ανέφερε για άλλη μία φορά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει απόπειρα δολοφονίας του Τζο Μπάιντεν ή της Κάμαλα Χάρις.

«Κανείς δεν έχει κάτσει να ασχοληθεί να σκοτώσει την Κάμαλα γιατί δεν θα είχε νόημα. Τι θα πετύχαινες; Τίποτα, θα είχες απλώς αγοράσει μία ακόμη μαριονέτα», δήλωσε ο Μασκ, με τον ίδιο και τον Κάρλσον να έχουν λυθεί στα γέλια.

Στον απόηχο της δεύτερης απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, τον Σεπτέμβρη, ο ισχυρός άνδρας της Tesla είχε εκφράσει την ίδια άποψη σε ανάρτηση που πλέον έχει διαγραφεί, αφότου κέντρισε την προσοχή της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ. Αργότερα, ο Μασκ δήλωσε ότι το πάθημα του έγινε μάθημα, γιατί κατάλαβε ότι «τελικά τα αστεία ακούγονται πολύ λιγότερο αστεία όταν παρουσιάζονται εκτός πλαισίου».

Έλον Μασκ: Λέει ότι η Κάμαλα Χάρις θα τον φυλακίσει-«Αν δεν βγει ο Τραμπ, την γα**α» Facebook Twitter
Φωτογραφία: X

Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, ο Μασκ συνεχίζει να υπογραμμίζει την σημασία του ότι κανείς δεν έχει προσπαθήσει να σκοτώσει τον πρόεδρο ή την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο ο ιδιοκτήτης του X να αισθάνεται πιο άνετα υπό την παρουσία του Τάκερ Κάρλσον, πρώην παρουσιαστή στο Fox και ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις τάξεις των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Μετά από την απομάκρυνσή του από το Fox News, ο Κάρλσον ξεκίνησε δική του εκπομπή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Έλον Μασκ, στα πλαίσια της οποίας είχε ταξιδέψει στην Μόσχα για να πάρει συνέντευξη από τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Όσο για τον ίδιο τον Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο πλέον στηρίζει ακράδαντα την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, βγαίνοντας στην σκηνή μαζί με τον 45ο προέδρο των ΗΠΑ και δηλώνοντας ότι ανήκει στο δόγμα Make America Great Again (MAGA). 

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Διεθνή / Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών επέστρεψε δίνοντας σόου για τους φανατικούς του υποστηρικτές, με τον Έλον Μασκ να χοροπηδά επί σκηνής για να τον αποθεώσει - «Όπως έλεγα...», ξεκίνησε την ομιλία του - Ενός λεπτού σιγή και τέσσερις ήχοι καμπάνας για τον νεκρό και τους τραυματίες - Ακούστηκε και το Ave Maria
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει στην Αλάσκα

Διεθνή / Πώς μπορεί ο Τραμπ να κερδίσει στην Αλάσκα

Η πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ στον Βλαντίμιρ Πούτιν για συνάντηση στην Αλάσκα προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, καθώς μια συμφωνία που θα ευνοεί τη Μόσχα μπορεί να αποδυναμώσει την Ουκρανία και τη δυτική ασφάλεια
LIFO NEWSROOM
Μελέτη: Το stalking αυξάνει έως και 70% τον κίνδυνο καρδιοπάθειας στις γυναίκες

Διεθνή / Μελέτη: Το stalking αυξάνει έως και 70% τον κίνδυνο καρδιοπάθειας στις γυναίκες

Η έρευνα, που διήρκεσε δύο δεκαετίες και βασίστηκε σε στοιχεία από περισσότερες από 66.000 γυναίκες, καταγράφει σημαντικά υψηλότερα ποσοστά καρδιοπάθειας και εγκεφαλικού σε όσες είχαν εμπειρία stalking
LIFO NEWSROOM
Στην Ουάσινγκτον η εθνοφρουρά των ΗΠΑ: Τεθωρακισμένα σε κεντρικά σημεία και αξιοθέατα 

Διεθνή / Στην Ουάσινγκτον η εθνοφρουρά των ΗΠΑ: Τεθωρακισμένα σε κεντρικά σημεία και αξιοθέατα 

Αντιδράσεις από τη δήμαρχο της πόλης για την απόφαση Τραμπ να αναλάβει τον έλεγχο της αστυνομίας και να στείλει τον στρατό στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, υπό το πρόσχημα της εγκληματικότητας
LIFO NEWSROOM
Στο Άνκορατζ της Αλάσκα το τετ-α-τετ Τραμπ - Πούτιν για την Ουκρανία - Γιατί υποβαθμίζει τις προσδοκίες ο Λευκός Οίκος

Διεθνή / Στο Άνκορατζ της Αλάσκα το τετ-α-τετ Τραμπ - Πούτιν για την Ουκρανία - Γιατί υποβαθμίζει τις προσδοκίες ο Λευκός Οίκος

Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν κατ' ιδίαν - Στόχος είναι να κατανοήσουμε πώς θα μπορούσε να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, δήλωσε η εκπρόσωπος Τραμπ
LIFO NEWSROOM