Ο Έλον Μασκ κάπνισε μαριχουάνα σε ζωντανή εκπομπή - BINTEO

Ο Έλον Μασκ κάπνισε μαριχουάνα σε ζωντανή εκπομπή - BINTEO Facebook Twitter
1

Ανάμικτες αντιδράσεις προκάλεσε ο CEO της Space X και της Tesla, Έλον Μασκ, που εμφανίστηκε, σήμερα, να καπνίζει μαριχουάνα, σε ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή με τον κωμικό Τζο Ρόγκαν. 

Ο 47χρονος δισεκατομμυριούχος συμμετείχε, τα ξημερώματα, σε ένα podcast όπου συζήτησε με τον κωμικό για μία πληθώρα θεμάτων: από την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους της για την ανθρωπότητα μέχρι τα φλογοβόλα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ο Τζο Ρόγκαν φιλοξένησε τον νοτιοαφρικανό εφευρέτη και μηχανικό στην εκπομπή του και όταν άναψε το τσιγάρο τον ρώτησε: «Μάλλον δεν μπορείς επειδή φοβάσαι τους μετόχους, σωστά;». 


Ο Μασκ έπιασε στα χέρια του το τσιγάρο και, αφού το περιεργάστηκε, μονολόγησε «είναι νόμιμο, έτσι;» και στη συνέχεια δοκίμασε επανειλημμένα από το στριφτό, ενώ η εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά στο Youtube.

Καθώς ρουφούσε το στριφτό τσιγάρο με ανάμεικτο καπνό και μαριχουάνα ο Μασκ αποκάλυψε ότι έχει καπνίσει ελάχιστες φορές κάνναβη. 

«Δεν καπνίζω τακτικά "χόρτο". Δεν νιώθω κάποια επίδραση... δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα καλό για την παραγωγικότητα», πρόσθεσε. 

Η ψυχαγωγική χρήση της μαριχουάνας είναι νόμιμη στην Καλιφόρνια, από την 1η Ιανουαρίου του 2018. 

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια