Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός καλεί για άμεση εκκένωση του Χαλεπίου

Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός καλεί για άμεση εκκένωση του Χαλεπίου Facebook Twitter
0

Την ελπίδα να ξεκινήσει πάλι η διαδικασία απομάκρυνσης των αμάχων από το ανατολικό Χαλέπι, εξέφρασε η διεθνής επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού. Εκπρόσωπος του οργανισμού, δήλωσε ότι «είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η εκκένωση στο ανατολικό Χαλέπι και ελπίζουμε να ξεκινήσει σήμερα το πρωί».


Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός έκανε έκκληση στις αντιμαχόμενες πλευρές της Συρίας να συμφωνήσουν γρήγορα επί ενός σχεδίου και να δώσουν ισχυρές εγγυήσεις για τους αμάχους και τους αντάρτες που απομακρύνονται, μία ημέρα μετά το πάγωμα της διαδικασίας.


«Χιλιάδες φοβισμένοι άνθρωποι που βιώνουν συνθήκες πείνας και κρύου, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, ασθενείς και τραυματίες, παραμένουν σε έναν μικρό θύλακα που βρίσκεται ακόμα υπό τον έλεγχο των ανταρτών», αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM