Ο Diddy ανακοίνωσε τη γέννηση της μικρής Love- Άγνωστο αν είναι ο πατέρας ή ο παππούς

Ο Diddy ανακοίνωσε τη γέννηση της μικρής Love- Άγνωστο αν είναι ο πατέρας ή ο παππούς Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
0

Απορίες εκφράζουν οι followers του Diddy, κατά κόσμον Sean Combs, μετά την ανακοίνωσή του πως γεννήθηκε η μικρή Love Sean Combs.

Ο μουσικός δήλωσε «ευλογημένος» για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν το μωρό είναι δικό του ή είναι ο παππούς της μικρής. 

«Είμαι τόσο ευλογημένος που καλωσορίζω το κοριτσάκι μου, Love Sean Combs, στον κόσμο», έγραψε στο Twitter ο 53χρονος.

Δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με τη μητέρα του βρέφους, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτήματα. Ο εκπρόσωπός του δεν θέλησε να παρέχει διευκρινίσεις. 

Ο Diddy έχει έξι παιδιά από προηγούμενες σχέσεις. Υιοθέτησε τον Qunicy, 31 ετών σήμερα, γιο της Kim Porter, ενώ απέκτησε μαζί της ακόμη τρία παιδιά, τον 24χρονο Christian και τις 15χρονες δίδυμες Jesse και D’Lila. Είναι πατέρας και του 28χρονου Justin και της 16χρονης Chance.

«Η μαμά Combs, o Quincy, o Justin, o Christian, η Chance, η D’Lila, η Jessie και εγώ σε αγαπάμε πολύ. Ο θεός είναι ο καλύτερος» σημείωσε στην ανάρτησή του. 

Νωρίτερα φέτος, ο P. Diddy είχε επιβεβαιώσει πως βγαίνει με τη ράπερ Yung Miami. «Βγαίνουμε ραντεβού. (...) Πηγαίνουμε σε εξωτικούς προορισμούς και περνάμε υπέροχα, πηγαίνουμε σε στριπτιτζάδικα, στην εκκλησία....».

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικοινωνία Τραμπ με Ευρωπαίους ηγέτες ενόψει της σημερινής επικοινωνίας του με τον Πούτιν για την Ουκρανία

Διεθνή / Επικοινωνία Τραμπ με Ευρωπαίους ηγέτες ενόψει της σημερινής επικοινωνίας του με τον Πούτιν για την Ουκρανία

Μακρόν, Στάρμερ, Μερτς και Μελόνι συζήτησαν το βράδυ της Κυριακής με τον Αμερικανό πρόεδρο - μεταξύ άλλων - και για την επιβολή επιπλέον κυρώσεων στη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: Θα πάρουμε τον έλεγχο όλης της Γάζας - Θα εμποδίσουμε τον λιμό "για διπλωματικούς λόγους"

Διεθνή / Νετανιάχου: Θα πάρουμε τον έλεγχο όλης της Γάζας - Θα εμποδίσουμε τον λιμό "για διπλωματικούς λόγους"

«Προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη νίκη μας, να νικήσουμε τη Χαμάς και να απελευθερώσουμε τους ομήρους, δεν μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο του λιμού» δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM
Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Διεθνή / Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Δημοσιογράφος περιοδικών που λάμβανε πρόσκληση περιγράφει τι συνέβαινε στα διάσημα πάρτι με τους βιασμούς και τα ναρκωτικά τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000
LIFO NEWSROOM
Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Διεθνή / Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Το κόμμα Chega κατέγραψε ρεκόρ 22% στις εκλογές στην Πορτογαλία, ενώ η κεντροδεξιά νίκησε χωρίς να εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Παραίτηση του ηγέτη των Σοσιαλιστών
LIFO NEWSROOM
Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Διεθνή / Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Ο Τραμπ καλεί τον Πούτιν για την ειρήνη στην Ουκρανία. Ποια είναι η στάση των Ευρωπαίων ηγετών, τι ζητά το Κίεβο και πώς απαντά η Μόσχα με επιθέσεις και βαλλιστικούς πυραύλους.
LIFO NEWSROOM