Ο Βασιλιάς Κάρολος απεικονίζεται για πρώτη φορά σε ειδικά γραμματόσημα

Ο Βασιλιάς Κάρολος απεικονίζεται για πρώτη φορά σε ειδικά γραμματόσημα Facebook Twitter
Φωτ.: Royal Mail
0

Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμα τα πρώτα ειδικά γραμματόσημα που φέρουν την προτομή του βασιλιά Καρόλου.

Τα γραμματόσημα του βασιλικού ταχυδρομείου απεικονίζουν δημοφιλή λουλούδια με την προτομή του βασιλιά Καρόλου πάνω αριστερά.

Τα νέα γραμματόσημα θα αντικαταστήσουν την προτομή της βασίλισσας Ελισάβετ που απεικονιζόταν στα προηγούμενα από το 1968. Το περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν τα τελευταία γραμματόσημα με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο David Gold από το βασιλικό ταχυδρομείο είπε ότι τα λουλούδια στα γραμματόσημα αντανακλούν την αγάπη του βασιλιά Καρόλου για την κηπουρική.

Τα νέα αυτά γραμματόσημα θα αρχίσουν να κυκλοφορούν μόλις τελειώσουν τα αποθέματα από τα παλιότερα γραμματόσημα που ήδη χρησιμοποιούνται με την προτομή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυτό αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα.

Tα 10 αυτά νέα γραμματόσημα απεικονίζουν λουλούδια όπως τριαντάφυλλο, ντάλια, ηλίανθος κ.λπ.

Οι παραγγελίες για τα γραμματόσημα αυτά ξεκινούν από σήμερα και αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Διεθνή / Shutdown στις ΗΠΑ: Πέντε λόγοι που «τραυματίζεται» η οικονομία - Απειλή για μείωση του ΑΕΠ

Η διακοπή λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης απειλεί το ΑΕΠ κατά 7-14 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εργαζόμενοι χάνουν πληρωμές και πολλές πολιτείες προχωρούν σε μήνυση
LIFO NEWSROOM