Νοσοκόμα έκλεισε με μονωτική το στόμα μωρού για να μην κλαίει

Νοσοκόμα έκλεισε με μονωτική το στόμα μωρού για να μην κλαίει Facebook Twitter
2

Με μονωτική ταινία έκλεισε νοσοκόμα το στόμα βρέφους σε μαιευτήριο στις Φιλιππίνες για να σταματήσει να κλαίει.

Όταν οι γονείς είδαν σοκαρισμένοι το παιδί τους με τη μονωτική ταινία στο στόμα, η νοσοκόμα δεν δίστασε να ομολογήσει ότι εκείνη το φίμωσε γιατί δεν άντεχε τη φασαρία που έκανε.

Μάλιστα όταν η μητέρα του βρέφους της ζήτησε να αφαιρέσει την ταινία από το στόμα του μωρού η νοσηλεύτρια της είπε να το κάνει μόνη της.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Τουρκία απαγόρευσε τη χρήση ΛΟΑΤΚΙ+ όρων: Το 2025 ως «Έτος της Οικογένειας» και η εντεινόμενη καταστολή

Διεθνή / H Τουρκία απαγόρευσε τη χρήση ΛΟΑΤΚΙ+ όρων: Το 2025 ως «Έτος της Οικογένειας» και η εντεινόμενη καταστολή

Η τουρκική κυβέρνηση απαγορεύει τη χρήση όρων όπως «κοινωνικό φύλο», «σεξουαλικός προσανατολισμός» και «LGBT» το 2025 - Οι σημαντικότερες επιθέσεις και η κατάσταση των δικαιωμάτων στην Τουρκία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
η δουλεια του μωρου ειναι να κλαιει! Και η δουλεια της νοσοκομας ειναι στον δρομο πλεον να την πεταξουν με τις κλοτσιες! Εφ ΟΡΟΥ ζωης απο καθε ειδους ενασχοληση με παιδια. ουστ!