Νησιά Φώκλαντ: 13 νεκροί από βύθιση αλιευτικού σκάφους

Νησιά Φώκλαντ: 13 νεκροί από βύθιση αλιευτικού σκάφους Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Ο αριθμός των νεκρών από τη βύθιση ενός αλιευτικού σκάφους στα ανοικτά των Νησιών Φώκλαντ τη Δευτέρα πιστεύεται ότι αυξήθηκε σε 13 άτομα, μετά τη διακοπή των ερευνών για επιζώντες εν μέσω καταιγίδας, δήλωσε την Πέμπτη στο Reuters ο Νορβηγός ιδιοκτήτης του σκάφους. 

Συνολικά 27 άτομα μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο «Argos Georgia», ένα σκάφος με σημαία Αγίας Ελένης, εκ των οποίων 14 διασώθηκαν και εννέα βρέθηκαν νεκροί, δήλωσε ο ιδιοκτήτης, Ervik Havfiske Holding. 

Τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του πληρώματος εξακολουθούν να αγνοούνται και θεωρήθηκαν νεκροί όταν η κυβέρνηση των Νησιών Φώκλαντ σταμάτησε την έρευνα για επιζώντες αργά την Τετάρτη. 

«Είμαστε πραγματικά λυπημένοι για αυτές τις οικογένειες που έχασαν τους πατέρες και τους συζύγους τους», δήλωσε ο ιδιοκτήτης, προσθέτοντας ότι η εταιρεία επικοινώνησε με τους συγγενείς των μελών του πληρώματος που θεωρήθηκαν νεκροί. 

Με πληροφορίες από Jerusalem post 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η απειλή του Ιράν να καταστρέψει εγκαταστάσεις ύδρευσης θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή για τις χώρες του Κόλπου

Διεθνή / Γιατί η απειλή του Ιράν για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης ίσως σημαίνει «καταστροφή» για τις χώρες του Κόλπου;

Η εύθραυστη ισορροπία στον Κόλπο περνά μέσα από τις μονάδες αφαλάτωσης, από τις οποίες εξαρτάται η καθημερινότητα και η ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε αναβολή επιθέσεων στο Ιράν για 5 ημέρες

Η Τεχεράνη διαψεύδει τους ισχυρισμούς Τραμπ - «ΗΠΑ και Ιράν είχαν τις τελευταίες δύο ημέρες παραγωγικές συνομιλίες για τερματισμό των εχθροπραξιών» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social
THE LIFO TEAM