Το νέο «Batman» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον θα έχει «εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια»

Το νέο «Batman» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον θα έχει «εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια» Facebook Twitter
0

Φροντίστε να ετοιμάσετε πολλά σνακ όταν το «The Batman» βγει στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου, καθώς η νέα ταινία με τον Ρόμπερτ Πάτινσον θα έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια — σχεδόν τρεις ώρες.

Πηγές της Warner Bros επιβεβαίωσαν στο Hollywood Reporter ότι η ταινία που βασίζεται στον υπερήρωα της DC Comics έχει διάρκεια δύο ώρες και 55 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων οκτώ λεπτών credits.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάρκεια οποιασδήποτε ταινίας του Batman και μια από μεγαλύτερες στην κατηγορία ταινιών κόμικ.

Ενώ στο παρελθόν υπήρξαν μεγαλύτερες ταινίες με υπερήρωες, το θρίλερ σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς κατέχει τα πρωτεία όσον αφορά τη διάρκειά του.

Η ταινία «Avengers: Endgame» της Marvel Cinematic Universe, που κυκλοφόρησε το 2019, είχε διάρκεια 181 λεπτά, ενώ το «Zack Snyder's Justice League» (που κυκλοφόρησε στο HBO Max πέρυσι) διαρκεί τέσσερις ώρες και δύο λεπτά, αν και η θεατρική έκδοση του 2017 διήρκεσε μόνο δύο ώρες. 

Μια άλλη ταινία που οι θεατές του Netflix κλήθηκαν να παρακολουθήσουν για αρκετή ώρα ήταν το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορτσέζε, που έλαβε εξαιρετικές κριτικές, διαρκώντας σχεδόν τρεισήμισι ώρες. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM
Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Διεθνή / Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Δύο μήνες μετά την επιβολή εκεχειρίας από τις ΗΠΑ, η Γάζα είναι καθηλωμένη στην πρώτη φάση του ειρηνευτικού σχεδίου του Ντόναλντ Τραμπ ενώ ο χειμώνας πλησιάζει στον πολύπαθο παλαιστινιακό θύλακα
THE LIFO TEAM