Νεκρός στα 32 του ο Κέβιν Κλαρκ, ο ντράμερ της ταινίας «School of Rock»

Νεκρός στα 32 του ο Κέβιν Κλαρκ, ο ντράμερ της ταινίας «School of Rock» Facebook Twitter
Imdb
0

Ο Κέβιν Κλαρκ, που υποδύθηκε στον Freddy στην ταινία «School of Rock», πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 32 ετών.

Οδηγούσε το ποδήλατό του όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Σικάγο την Τετάρτη, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.

Ο Τζακ Μπλακ, πρωταγωνιστής του «School of Rock» σε ανάρτησή του στο Instagram έκανε λόγο για σπαρακτική είδηση,

Ο Κέβιν Κλαρκ ήταν 14 ετών όταν πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη ταινία, που ήταν και η μοναδική του εμφάνιση στο σινεμά.

«Ο ποδηλάτης έχει αναγνωριστεί ως 32χρονος άνδρας. Κηρύχθηκε (νεκρός) στο Illinois Masonic στις 2:04 π.μ.», ανέφερε η αστυνομία του Σικάγο.

«Ο υπαίτιος του δυστυχήματος δεν έχει ταυτοποιηθεί προς το παρόν και το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση από πέντε ντετέκτιβ» πρόσθεσε.

Το School of Rock ήταν μία από τις επιτυχημένες ταινίες του 2003, και η ιστορία εκτυλίσσεται όταν ένας εν δυνάμει κιθαρίστας (ο Τζακ Μπλακ) γίνεται δάσκαλος και σχηματίζει μια μπάντα με την τάξη του.

Ο Κέβιν Κλαρκ υποδύθηκε τον Freddy Jones, τον αντιδραστικό ντράμερ της μπάντας. Ο ίδιος συνέχισε να παίζει ντραμς σε μια σειρά από μπάντες μετά από την ταινία.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Chicago Sun-Times, μόλις είχε ξεκινήσει σε μία νέα μπάντα με την οποία έπαιξε live για πρώτη φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι το σημείο όπου έγινε το τροχαίο είναι μία «διαβόητα επικίνδυνη διασταύρωση».


«Σπαρακτική είδηση. Ο Κέβιν έφυγε. Πολύ νωρίς. Όμορφη ψυχή. Τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Είμαι καταρρακωμένος. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του και σε ολόκληρη την κοινότητα του School of Rock», έγραψε ο Τζακ Μπλακ στο Instagram.

Ανάλογες και οι αναρτήσεις των άλλων μελών της παιδικής τότε ροκ μπάντας.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις αγκαλιές σου και το γέλιο σου και την απόλυτη χαρά στο πρόσωπό σου όταν  συναντούσαμε ο ένας τον άλλον στο Σικάγο», έγραψε η Ρίβκα Ράιες, που έπαιζε την μπασίστα Κάτι.

Με πληροφορίες του BBC/TMZ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζόχραν Μαμντάνι: Ο γοητευτικός «ριζοσπάστης» από τον κόσμο των προνομίων θέλει να γίνει δήμαρχος στη Νέα Υόρκη

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο γοητευτικός «ριζοσπάστης» από τον κόσμο των προνομίων, θέλει να γίνει δήμαρχος στη Νέα Υόρκη

Γεννημένος στην Ουγκάντα, μεγαλωμένος στο Άπερ Ιστ Σάιντ και σε πανάκριβα σχολεία, στα 33 του, θεωρείται πλέον πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος δήμαρχος της Νέας Υόρκης
LIFO NEWSROOM
Ο Γουόρεν Μπάφετ δώρισε μετοχές Berkshire αξίας $6 δισ. και σπάει το ρεκόρ ετήσιας φιλανθρωπίας

Διεθνή / Ο Γουόρεν Μπάφετ δώρισε μετοχές Berkshire αξίας $6 δισ. και σπάει το ρεκόρ ετήσιας φιλανθρωπίας

Ο 94χρονος δισεκατομμυριούχος παραχώρησε περίπου 12,36 εκατομμύρια μετοχές Class B της Berkshire, ανεβάζοντας τη συνολική του συνεισφορά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε πάνω από 60 δισεκατομμύρια δολάρια
LIFO NEWSROOM
Βαρκελώνη: Εκατοντάδες Καταλανοί στους δρόμους για να σταματήσουν το έργο επέκτασης του αεροδρομίου

Διεθνή / Βαρκελώνη: Εκατοντάδες Καταλανοί κατά του μαζικού τουρισμού σε νέα διαδήλωση

Υποστήριξαν ότι η Βαρκελώνη είναι «ο πιο κορεσμένος τουριστικός προορισμός στον κόσμο» και η επέκταση του αεροδρομίου El Prat θα μπορούσε να καταδικάσει το μέλλον της Καταλονίας
LIFO NEWSROOM
Ο Έρικ Τραμπ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Διεθνή / Μετά τον Ντόναλντ, ο Έρικ Τραμπ: «Δεν αποκλείει» το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Ο 41χρονος μέχρι σήμερα έχει κρατηθεί μακριά από την ενεργό πολιτική, ωστόσο δηλώνει πως αν αποφάσιζε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, «θα ήταν μια εύκολη επιλογή»
LIFO NEWSROOM