Νεκρός σε ηλικία 28 ετών, ο τραγουδιστής της K-pop και μέλος των TST, Yohan

Νεκρός σε ηλικία 28 ετών, ο τραγουδιστής της K-pop και μέλος των TST, Yohan Facebook Twitter
0

Νεκρός στην ηλικία των 28 βρέθηκε ο Yohan, τραγουδιστής της K-pop και μέλος του boyband TST. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη δισκογραφική του συγκροτήματος, KJ Entertainment, άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του. 

«Νιώθουμε θλίψη που μεταδίδουμε την πιο δυσάρεστη, θλιβερή είδηση. Στις 16 Ιουνίου, το μέλος των TST, Yohan έφυγε από τον κόσμο. Η οικογένεια του Yohan βρίσκεται σε βαθύ πένθος. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση. 

Ο Kim Jeong-hwan, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα μπήκε δυναμικά στην κορεατική ποπ το 2013 με το γκρουπ NOM (No Other Man), ενώ πριν από τρία χρόνια έγινε μέλος των TST, boyband που κατάφερε να μπει στο Top 30 της Νότιας Κορέας με τα EP «Time's Up» και «Wake Up».

 

Εκείνο που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι πρόκειται για ακόμη έναν καλλιτέχνη της K-pop που χάνει τη ζωή του σε νεαρή ηλικία τα τελευταία χρόνια, μπαίνοντας σε μία θλιβερή λίστα νεαρών ανθρώπων που είτε αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους είτε πέθαναν από άλλα αίτια. 

Η αρχή είχε γίνει το 2015, με την Ahn So-jin, η οποία συμμετείχε σε reality show ως υποψήφιο μέλος του γυναικείου συγκροτήματος KARA, να βρίσκει τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον 10ο όροφο κτηρίου.

Το 2017, ο σούπερ - σταρ Kim Jong-hyun, μέλος του συγκροτήματος SHINee, αυτοκτόνησε, ενώ οι Goo Hara και Sulli, δύο τραγουδίστριες και ηθοποιοί αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους με διαφορά έξι εβδομάδων το 2019. Στην περίπτωσή τους είχε προηγηθεί εκτεταμένο cyber bullying, από το οποίο δεν συνήλθαν ποτέ.

Τέλος, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ηθοποιός Cha In-ha γνωστός για τους ρόλους τους σε σειρές K-drama, όπως The Banker και Miss Independent Ji Eun. Ακριβώς, όπως και στην περίπτωση του Yohan, τα αίτια θανάτου του δεν αποκαλύφθηκαν. 

Με πληροφορίες από Dazed, Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αμφισβητεί την ιθαγένεια του Μαμντάνι και απειλεί να τον συλλάβει

Διεθνή / Νέα επίθεση Τραμπ σε Μαμντάνι: Αμφισβητεί την ιθαγένεια του και απειλεί να τον συλλάβει

Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, πολιτογραφημένος πολίτης των ΗΠΑ, ήταν «παράνομα εδώ», στην προσπάθεια να προωθήσει ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας για πολιτικούς αντιπάλους
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: «Ο Ερντογάν δεν είναι πλέον πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά αρχηγός χούντας»

Διεθνή / Τουρκία: «Ο Ερντογάν δεν είναι πλέον πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά αρχηγός χούντας»

Σφοδρή επίθεση στον Ερντογάν από τον Οζγκιούρ Οζέλ στη συγκέντρωση του κόμματος του μπροστά στο δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από τη σύλληψη του δημάρχου Εκρέμ Ιμάμογλου
LIFO NEWSROOM
Μεξικό: Γιος του «Τσάπο» συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του στη δικαιοσύνη των ΗΠΑ

Διεθνή / Μεξικό: Γιος του «Τσάπο» συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του στη δικαιοσύνη των ΗΠΑ

Ο Οβίδιο Γκουσμάν θεωρείτο ένας από τους τέσσερις γιους του του φυλακισμένου διαβόητου Mεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών που ανέλαβαν να διοικήσουν φράξια του καρτέλ Σιναλόα
LIFO NEWSROOM