Νεκρός ο δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων Μάθιου Μέλον - Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης

Νεκρός ο δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων Μάθιου Μέλον - Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης Facebook Twitter
O Μάθιου Μέλον με τη σχεδιάστρια Νικόλ Χάνλεϊ, μητέρα δύο εκ των τριών παιδιών του
0

Ο δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων, Μάθιου Μέλον, πέθανε ξαφνικά σε κλινική αποτοξίνωσης στο Κανκούν του Μεξικό σε ηλικία 54 ετών. 

Ο Μέλον ήταν πρώην σύζυγος της συνιδρύτριας του οίκου Jimmy Choo, Ταμάρα Μέλον, με την οποία έχει μια κόρη, την Αραμίντα. Στο παρελθόν υπήρξε επίσης παντρεμένος με τη σχεδιάστρια Νικόλ Χάνλεϊ, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τους Φορς και Ολυμπία. 

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του αναφέρει πως ο Μέλον «πέθανε ξαφνικά στο Κανκούν του Μεξικό, σε νοσηλευόταν σε κλινική αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά». «Δημιούργησε την περιουσία του μέσω κρυπτονομισμάτων, αυξάνοντάς την από την αρχική επένδυση των 2 εκατομμυρίων στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Αφήνει πίσω του τρία παιδιά», προστίθεται στην ανακοίνωση. 

Νεκρός ο δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων Μάθιου Μέλον - Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης Facebook Twitter

Ο Μάθιου Μέλον πάλευε για χρόνια με τον εθισμό του στο Oxycontin και το 2016 είχε αποκαλύψει στο Page Six πως ξόδευε περίπου 100.000 δολάρια μηνιαίως για το συγκεκριμένο φάρμακο, παίρνοντας περίπου 80 χάπια την ημέρα. 

«Οι γιατροί μού έγραφαν συνταγές σαν να ήταν καραμέλες. Ήταν πολύ ανεύθυνο. Το Oxycontin ήταν σαν νόμιμη ηρωίνη», είχε δηλώσει τότε, εξηγώντας πως εθίστηκε στο φάρμακο μετά από έναν τραυματισμό. 

Η περίπτωσή του φιλοξενήθηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Forbes. Σχετικά με το ότι έβγαλε 1 δισεκατομμύριο δολάρια επενδύοντας στο Ripple, είπε πως του άρεσε επειδή ήταν ένα από τα ελάχιστα κρυπτονομίσματα που λειτουργούν στο τραπεζικό σύστημα. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM
«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ