Νέα Ζηλανδία: Στους 18 οι νεκροί - Άγονες οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων

Νέα Ζηλανδία: Στους 18 οι νεκροί - Άγονες οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων Facebook Twitter
0

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την ηφαιστειακή έκρηξη της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Ζηλανδία, μετά το θάνατο ενός εγκαυματία και το «ναυάγιο» εντοπισμού άλλων δύο αγνοουμένων στη θάλασσα.

Ο απολογισμός των νεκρών από την έκρηξη του ηφαιστείου του νησιού Γουάιτ στη Νέα Ζηλανδία έφτασε τους 18, μεταξύ αυτών και δύο αγνοούμενοι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, μετά το θάνατο ενός Αυστραλού που νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ

Οι έρευνες που διεξάγονται πάνω στο νησί και στη θάλασσα δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να εντοπισθούν τα πτώματα των δύο τελευταίων αγνοουμένων.

«Η ομάδα έρευνας είναι απογοητευμένη. Καταλαβαίνουμε πλήρως σε ποιο σημείο αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό και για τους συγγενείς που ήθελαν να ανακτήσουν τις σορούς», δήλωσε ο αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας Μάικ Κλέμεντ μετά την επιστροφή αυτής της ομάδας, η οποία περιλάμβανε οκτώ αστυνομικούς.

Νέα Ζηλανδία: Στους 18 οι νεκροί - Άγονες οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων Facebook Twitter

Συνολικά 47 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στο νησί τη στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου. Είκοσι έξι άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία και η κατάσταση πολλών εξ αυτών χαρακτηρίζεται «κρίσιμη» από τους γιατρούς.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM