Μακάβριο εύρημα στη Νέα Ζηλανδία: Ανθρώπινα υπολείμματα εντοπίστηκαν σε βαλίτσες μετά από δημοπρασία

Μακάβριο εύρημα στη Νέα Ζηλανδία: Ανθρώπινα υπολείμματα εντοπίστηκαν σε βαλίτσες μετά από δημοπρασία Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Μία περίεργη, όσο και μακάβρια υπόθεση ερευνά η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας, μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων σκελετών σε βαλίτσες που αγοράστηκαν σε δημοπρασία σε αποθήκη της Νέας Ζηλανδίας. 

Οι πλειοδότες και αγοραστές των αντικειμένων ήταν μια «ανυποψίαστη οικογένεια», η οποία σύμφωνα με την αστυνομία πιστεύεται πως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για ανθρωποκτονία, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν πολλαπλά σύνολα ανθρώπινων λειψάνων ώστε να πιάσουν τον μίτο της υπόθεσης. 

Οι ιδιοκτήτες κατοικίας του Ώκλαντ κάλεσαν την αστυνομία όταν ανακάλυψαν ανθρώπινα υπολείμματα «που μεταφέρθηκαν στη διεύθυνσή τους», σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία δεν έκανε περαιτέρω δηλώσεις, παρά μόνο γνωστοποίησε πως αυτή τη στιγμή η έρευνα είναι στη φάση των νεκροψιών. 

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Stuff, γείτονες τής οικογένειας παρατήρησαν «άσχημη μυρωδιά» που προερχόταν από το σπίτι τους, λίγο πριν καταφθάσει η αστυνομία, ενώ περιέγραψαν αστυνομικούς και υπαλλήλους του εγκληματολογικού «να στέκονται σε κατάσταση σοκ».

«Αναγνωρίζουμε πως υπάρχει σημαντικό δημόσιο ενδιαφέρον για την υπόθεση, ωστόσο δεδομένης της φύσης της ανακάλυψης, υπολείπονται σειρά από έρευνες που πρέπει να διενεργηθούν» σημείωσε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία προσθέτοντας πως «η προτεραιότητα είναι η ταυτοποίηση των νεκρών ώστε να μπορέσουμε να καθορίσουμε τις πλήρεις συνθήκες πίσω από την ανακάλυψη». 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ