Νέα ισραηλινά χτυπήματα στη Βηρυτό τις επόμενες ώρες

Νέα ισραηλινά χτυπήματα στη Βηρυτό τις επόμενες ώρες Facebook Twitter
Βηρυτός
0

Με νέα προειδοποίηση για επικείμενα χτυπήματα, ο ισραηλινός στρατός κάλεσε σε εκκένωση κτιρίων στον νότιο τομέα της Βηρυτού, το βράδυ της Τρίτης (22/10/24).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού του Ισραήλ, τα χτυπήματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες ώρες σε συγκεκριμένες περιοχές του νότιου τομέα της Βηρυτού, οι οποίες επισημαίνονται σε χάρτες που συνοδεύουν την ανακοίνωση.

Οι περιοχές αυτές, όπως αναφέρεται, βρίσκονται κοντά σε εγκαταστάσεις που συνδέονται με τη Χεζμπολάχ.

«Για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των μελών της οικογένειάς σας, πρέπει να εκκενώσετε αμέσως τα συγκεκριμένα κτίρια και τα παρακείμενα σε αυτά, και να διατηρήσετε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων από αυτά», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ