Νέα αναγκαστική προσγείωση για τη  United Airlines – Το 5ο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα

Νέα αναγκαστική προσγείωση για τη  United Airlines – Το 5ο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα Facebook Twitter
Σε 5 περιπτώσεις υποχρεώθηκαν σε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφη της United Airlines μέσα σε μία εβδομάδα / Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ
0

Μία ακόμη αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε πτήση της United Airlines, έγινε τη Δευτέρα, σηματοδοτώντας το 5ο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα.

Ένα Boeing 777-300 υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, καθώς διαπιστώθηκε εν πτήση διαρροή καυσίμων. Το περιστατικό ήταν το 5ο με αεροσκάφος της Boeing μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας και αφορούσε στην πτήση 830 της United Airlines από το Σίδνεϊ προς το Σαν Φρανσίσκο. Δύο ώρες μετά την απογείωση, το αεροπλάνο χρειάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απογείωσης, καθώς διαπιστώθηκε το πρόβλημα.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 183 άτομα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Στις 4 Μαρτίου, ένα Boeing 737 έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Τέξας, καθώς λίγα λεπτά μετά την απογείωση, φλόγες ξεπήδηαν από την μία του μηχανή.

Στις 7 Μαρτίου, μία πτήση της United Airlines από το Σαν Φρανσίσκο προς την Ιαπωνία έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όταν ένα ελαστικό του αεροσκάφους, που ήταν ένα Boeing 777-20 έπεσε κατά την απογείωση.

Την επόμενη ημέρα, στις 8 Μαρτίου, η πτήση 821 πάλι της United από το Σαν Φρανσίσκο προς το Μέξικο Σίτι, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Λος Άντζελες, λόγω ενός θέματος με το υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους, που ήταν ένα Airbus 320.

Την ίδια μέρα, μία πτήση της United Airlines βγήκε από τον διάδρομο του αεροδρομίου του Houston George Bush,.

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, η πτήση της United Airlines από το Σίδνεϊ προς το Σαν Φρανσίσκο, έκανε επίσης αναγκαστική προσγείωση, λόγω διαρροής καυσίμων.

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM