ΝΑΤΟ: Διαρρηγνύει κάθε σχέση με τη Ρωσία

ΝΑΤΟ: Διαρρηγνύει κάθε σχέση με τη Ρωσία Facebook Twitter
1

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει "κάθε πρακτική πολιτική και στρατιωτική συνεργασία" με τη Ρωσία, εξαιτίας των γεγονότων στην Ουκρανία που οδήγησαν στην προσάρτηση της περιοχής της Κριμαίας.


Η απόφαση αυτή ελήφθη, όπως γράφει η Ημερησία, από τους ΥΠΕΞ των κρατών μελών του NATO οι οποίοι κάλεσαν σε ανακοίνωσή τους τη Μόσχα να "κάνει άμεσα βήματα. . . για να επανέλθει στην τήρηση του διεθνούς δικαίου".


Το NATO και η Ουκρανία σημείωσαν σε μια κοινή γραπτή ανακοίνωσή τους ύστερα από τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών του Βορειοατλαντικού Συμφώνου και της νέας μεταβατικής κυβέρνησης στο Κίεβο ότι θα εντείνουν τη δική τους συνεργασία και θα προωθήσουν μεταρρυθμίσεις στον τομέα της εθνικής άμυνας στην Ουκρανία μέσω εκπαίδευσης και διαφόρων προγραμμάτων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM