LIVE!

ΝΑΤΟ: Δεν έχουμε σχέδιο για ενδεχόμενη επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία

ΝΑΤΟ: Δεν έχουμε σχέδιο για ενδεχόμενη επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία Facebook Twitter
0

Ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλοβ δήλωσε σήμερα ότι είναι "ανησυχητική κατάσταση" η κατάληψη κυβερνητικών κτιρίων στην Κριμαία, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι η βασική του ανησυχία μια επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Αποκάλυψε ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει αλλάξει τη διάταξη των στρατιωτικών του μέσων εξαιτίας της κατάστασης στην Ουκρανία και ότι συνεχίζουν να υποστηρίζουν μια ειρηνική λύση.

Ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ είπε ότι ούτε οι ΗΠΑ ούτε το ΝΑΤΟ έχουν καταρτίσει σχέδια για το πώς θα απαντήσουν στην περίπτωση που η Ρωσία επέμβει στρατιωτικά στην Κριμαία της Ουκρανίας.

0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM