Ν. Ζηλανδία: Ισχυρός τυφώνας με χιόνια, βροχές και δυνατούς ανέμους

Ν. Ζηλανδία: Ισχυρός τυφώνας με χιόνια, βροχές και δυνατούς ανέμους Facebook Twitter
0

Οι ισχυροί άνεμοι, οι βροχές και οι χιονοπτώσεις προκάλεσαν προβλήματα στην διεξαγωγή των πτήσεων, ενώ οδικά δίκτυα, αλλά και μονάδες παραγωγής ενέργειας έκλεισαν σήμερα στη Νέα Ζηλανδία, καθώς η νησιωτική χώρα πλήττεται από ισχυρό τυφώνα με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 160 χιλιομέτρων την ώρα.


Οι ισχυροί άνεμοι έπληξαν την πρωτεύουσα Ουέλινγκτον, ενώ ο τυφώνας κινείται προς τα βόρεια, απειλώντας το Όκλαντ που είναι η μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας.


Διακοπές ηλεκτροδότησης έγιναν σε περισσότερα από 10.000 σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ οδικά δίκτυα έκλεισαν στο Βόρειο Νησί. Τα δρομολόγια των φέρι μποτ που συνδέουν το Βόρειο με το Νότιο Νησί διακόπηκαν εξαιτίας της έντασης των ανέμων και της θαλασσοταραχής, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Διεθνή / Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Στο σημείο έχουν ήδη βρεθεί κανόνια, παπούτσια, κομμάτια από στολές, διακριτικά, μπουκάλια και ανθρώπινα λείψανα, ενώ οι αρχαιολόγοι δουλεύουν με πίεση χρόνου, επειδή η περιοχή συνδέεται με το μεγάλο κατασκευαστικό project του Lynetteholm.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Διεθνή / Ρεκόρ απασχόλησης στην Ισπανία με τους ασφαλισμένους να φτάνουν τα 22 εκατομμύρια

Ο αριθμός των ασφαλισμένων έφτασε σε ιστορικό υψηλό τον Μάρτιο, χάρη στην Εβδομάδα του Πάσχα, αφού δημιουργήθηκαν περισσότερες από 211.000 θέσεις εργασίας και η ανεργία σημείωσε μικρή πτώση
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΕΡΑ

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Συνεχίζω να πιστεύω» - Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας ενώ η μητέρα της αγνοείται

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε πρόσφατες στιγμές που την οδήγησαν να αμφισβητήσει την πίστη της, λίγες μέρες αφότου η αναζήτηση της εξαφανισμένης μητέρας της ξεπέρασε τους δύο μήνες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM