Μυστήριο στη Μελβούρνη: Στέλνουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε γυναίκες

Μυστήριο στη Μελβούρνη: Στέλνουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε γυναίκες Facebook Twitter
0

Μία περίεργη υπόθεση διερευνά η αστυνομία στη Μελβούρνη, καθώς χρησιμοποιημένα προφυλακτικά έχουν σταλεί ταχυδρομικά σε τουλάχιστον 65 γυναίκες το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Εκτός από τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, οι φάκελοι που εστάλησαν σε γυναίκες στη Μελβούρνη περιελάμβαναν και χειρόγραφα μηνύματα. 

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι παραλήπτριες συνδέονται και πως πρόκειται για στοχευμένη επίθεση. Όλες οι γυναίκες που έλαβαν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά εκτιμάται ότι ήταν μαθήτριες του ίδιου ιδιωτικού σχολείου θηλέων, το 1999. 

Η πρώτη καταγγελία για την υπόθεση έγινε τον Μάρτιο και η πιο πρόσφατη τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Κάποιες από τις γυναίκες υποψιάζονται ότι κατάφεραν να βρουν τις διευθύνσεις τους από μια παλιά σχολική επετηρίδα, σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun. 

Οι περισσότερες γυναίκες έλαβαν πάνω από μία επιστολή και όλες περιείχαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, εκτιμά η αστυνομία. Η Μπρι Γουόκερ, μία από αυτές τις γυναίκες, δήλωσε πως δεν κοιμήθηκε το βράδυ που άνοιξε τον φάκελο. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται και η αστυνομία έχει κάνει έκκληση στους πολίτες να δώσουν κάποια πληροφορία στις αρχές. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Άγνωστο αν θα παραστεί στη δεξίωση προς τιμήν του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας στο Μπάκιγχαμ 

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Άγνωστο αν θα παραστεί στη δεξίωση προς τιμήν του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας στο Μπάκιγχαμ 

Επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία πραγματοποιούν ο αυτοκράτορας Ναρουχίτο και η αυτοκράτειρα Μασάκο - Την Τρίτη θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν τους ο Βρετανός μονάρχης 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ