Μυστήριο με άντρα που ανατινάχτηκε σε άδειο γήπεδο στο Βέλγιο

Μυστήριο με άντρα που ανατινάχτηκε σε άδειο γήπεδο στο Βέλγιο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
1

Ένας άντρας πυροδότησε μία χειροβομβίδα και ανατινάχτηκε σε ένα άδειο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βέλγιο, σε ένα περίεργο περιστατικό που η αστυνομία θεωρεί ότι ήταν αυτοκτονία.

Πρόκειται για έναν 65χρονο, στρατιωτικό εν αποστρατεία. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη Βερβιέρ, στο ανατολικό Βέλγιο.

Οι αρχές ανέφεραν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, όμως δεν κατονόμασαν τον άντρα.

Ο 65χρονος φέρεται νε είχε αφήσει αποχαιρετιστήριες επιστολές στο σπίτι του, που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο, στις οποίες ανέφερε ότι δεν άντεχε πια τη ζωή του. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, άφησε και τη διαθήκη του.

Αυτόπτης μάρτυρας, που μίλησε στην τοπική εφημερίδα La Meuse, ανέφερε ότι ο άντρας «περπάτησε ήρεμα μέχρι τη μέση του γηπέδου». Εκεί σταμάτησε και λίγο πριν τις 9 το πρωί πυροδότησε τη χειροβομβίδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Reuters

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM