Μοσκοβισί: Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις μετάδοσης των ιταλικών προβλημάτων

Μοσκοβισί: Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις μετάδοσης των ιταλικών προβλημάτων Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για μετάδοση σε αυτό το στάδιο των προβλημάτων όσον αφορά στην οικονομική και πολιτική κατάσταση της Ιταλίας, δήλωσε σήμερα ο Πιερ Μοσκοβισί. 

«Δεν βρισκόμαστε σε μια διαδικασία δημιουργίας της επόμενης κρίσης», σημείωσε ο Επίτροπος της ΕΕ που είναι αρμόδιος για τις Οικονομικές Υποθέσεις, σε δηλώσεις που έκανε στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό CNews.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα το σχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας για το 2019 επειδή παραβιάζει τους κανόνες της ΕΕ όσον αφορά στις δημόσιες δαπάνες και ζήτησε από τη Ρώμη να υποβάλει ένα νέο εντός τριών εβδομάδων.

Ο Μοσκοβισί πρόσθεσε ότι έχει «εποικοδομητικό και σταθερό» διάλογο για την ιταλική κατάσταση και ότι η ευρύτερη ευρωπαϊκή οικονομία δεν βρίσκεται σε κρίση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM