Μογκάνταμ: Επαίνεσε την "τεράστια προσπάθεια" της Ελλάδας

Μογκάνταμ: Επαίνεσε την "τεράστια προσπάθεια" της Ελλάδας Facebook Twitter
0

Ο διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ρεζά Μογκάνταμ, δήλωσε σήμερα πως είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσα στο 2014 η αξιολόγηση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.

Ο Μογκάνταμ επαίνεσε την «τεράστια προσπάθεια» της χώρας μας «οποία φέρνει αποτελέσματα αν και η οικονομική κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη». Και έσπευσε να συμπληρώσει πως «πρέπει, δυστυχώς, να διανυθεί ακόμη μακρύς δρόμος».

Ωστόσο δεν παρέλειψε να πει πως «το ΔΝΤ αναμένει ότι η Ευρώπη θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της έναντι της χώρας. Θα έρθει η ώρα της αξιολόγησης, ίσως στα μέσα του επόμενου έτους. Δεν είναι τώρα η ώρα να κρίνουμε αν η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της και αν είναι η ώρα των Ευρωπαίων να εκπληρώσουν τις δικές τους δεσμεύσεις», κατέληξε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM