Μιλάνο: Έκαναν ένοπλη ληστεία σε τράπεζα μέσω των υπονόμων

Μιλάνο: Έκαναν ένοπλη ληστεία σε τράπεζα μέσω των υπονόμων Facebook Twitter
0

Ένοπλοι ληστές μπήκαν σε τράπεζα στο Μιλάνο μέσω του αποχετευτικού δικτύου, ενώ κατάφεραν να διαφύγουν με τον ίδιο τρόπο, παρότι η αστυνομία είχε περικυκλώσει το υποκατάστημα.

Λίγο μετά τις 08:30 το πρωί της Τρίτης δύο από τους ληστές εμφανίστηκαν στην κύρια είσοδο του υποκαταστήματος της Credit Agricole και σημάδεψαν με όπλα τους εργαζομένους, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν δύο συνεργοί τους, από φρεάτιο εντός της τράπεζας, το οποίο συνδέεται με ένα υπόγειο τούνελ.

Η συμμορία συνεπλάκη με τον διευθυντή, που φώναξε «είναι ληστεία» και κράτησαν τον ίδιο και έναν ακόμη εργαζόμενο ομήρους, ενώ δεκάδες αστυνομικοί περικύκλωσαν την τράπεζα. Ένας τρίτος εργαζόμενος κατάφερε να διαφύγει.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή προτού μπει στην τράπεζα αλλά οι ληστές χρησιμοποίησαν έναν πυροσβεστήρα για να προκαλέσουν χάος, κάτι που τους έδωσε τον χρόνο να διαφύγουν από το φρεάτιο. Αρκετοί αστυνομικοί τους ακολούθησαν στους υπονόμους, αλλά τους έχασαν.

Οι ληστές άδειασαν 20 θυρίδες, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι περιείχαν αυτές. Οι δράστες της ληστείας χτύπησαν τον διευθυντή της τράπεζας στο κεφάλι, με το πίσω μέρος του όπλου, αλλά κανένας άλλος δεν τραυματίστηκε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM