Μια ζέβρα στους δρόμους της Σεούλ- Το έσκασε, έκανε βόλτα 3 ώρες

Μια ζέβρα στους δρόμους της Σεούλ- Το έσκασε, έκανε βόλτα 3 ώρες Facebook Twitter
0

Μία ζέβρα απόλαυσε για τρεις ώρες την ελευθερία της, κάνοντας βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους της Σεούλ, αφού το έσκασε από ζωολογικό κήπο. 

Ο Sero, όπως ονομάζεται η ζέβρα, εξετάστηκε από κτηνιάτρους και η κατάστασή του είναι σταθερή, ανέφερε η Τσόι Γε-ρα εκ μέρους του ζωολογικού κήπου, όπου επέστρεψε το ζώο αφού το έπιασαν. 

Μια ζέβρα στους δρόμους της Σεούλ- Το έσκασε, έκανε βόλτα 3 ώρες Facebook Twitter
Μια ζέβρα στους δρόμους της Σεούλ- Το έσκασε, έκανε βόλτα 3 ώρες Facebook Twitter
Μια ζέβρα στους δρόμους της Σεούλ- Το έσκασε, έκανε βόλτα 3 ώρες Facebook Twitter

Ο ζωολογικός κήπος διεξάγει τώρα έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πώς κατάφερε να αποδράσει η ζέβρα, που γεννήθηκε εκεί το 2021. Η Τσόι Γε-ρα δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζώο κατέστρεψε τμήμα του ξύλινου φράχτη προτού δραπετεύσει. 

Τα social media γέμισαν βίντεο που έδειχναν τη ζέβρα να περνά ανάμεσα σε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο φανάρι, ενώ πεζοί έκπληκτοι κοιτούσαν το ζώο. Κάποια στιγμή, ο Sero μπήκε σε ένα στενό δρομάκι και οι άνθρωποι που τον καταδίωκαν κατάφεραν να του ρίξουν ηρεμιστικά, βάζοντας τέλος στις τρεις ώρες ελευθερίας της ζέβρας. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM