Μία Καλίφα: Έκανε τατουάζ στο χέρι της μία 19χρονη που σκοτώθηκε από το Ισλαμικό Κράτος

Μία Καλίφα: Έκανε τατουάζ στο χέρι θύμα το Ισλαμικού Κράτους Facebook Twitter
0

Ένα τατουάζ με ιδιαίτερο συμβολισμό έκανε στο αριστερό χέρι της η Μία Καλίφα που στο παρελθόν έχει απειληθεί από ακραίους ισλαμιστές.

Η 28χρονη Καλίφα, που γύρισε την πλάτη της στην βιομηχανία του πορνό εκλιπαρώντας τα νέα κορίτσια να μην ασχοληθούν με τον χώρο, αποφάσισε να αποτυπώσει στον αριστερό της πήχη την Άσια Ραμαζάν, μια 19χρονη μαχήτρια από το Κουρδιστάν που σκοτώθηκε σε επίθεση του Ισλαμικού Κράτους. 

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Μία Καλίφα καλεί τα 23,8 εκατομμύρια των θαυμαστών της να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για την Ραμαζάν.

«Είναι τιμή που ο Γιουσέφ Ντάνιελ σχεδίασε αυτό το τατουάζ για εμένα. Το μήνυμά του θα με εμπνέει καθημερινά. Η Άσια Ραμαζάν ήταν μέλος της Κουρδικής Ομάδας "Women’s Protective Unit", παλεύοντας για να υπερασπιστεί τη Συρία απέναντι στο Ισλαμικό Κράτος. Σκοτώθηκε στα 19 της χρόνια, κατά την απελευθέρωση της πόλης Μανμπίζ από ισλαμιστές εξτρεμιστές. Με τιμά που ο Γιουσέφ Ντάνιελ σκέφτηκε εμένα για αυτό το σχέδιο και ευγνωμονώ το @ivanatattooart που συνεχίζει την παράδοση δυναμικών τατουάζ αλλαγής και ελπίδας στο κορμί μου. Διαβάστε για την Άσια Ραμαζάν αν έχει ένα λεπτό και αισθάνεστε την ανάγκη να σας εμπνεύσει», έγραψε η Καλίφα στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση από φωτογραφίες του σχεδίου και του τατουάζ. 

Η Λιβανεζο-αμερικανίδα Μία Καλίφα (κατά κόσμον Σάρα Τζο Σαμούν) είχε αποκαλύψει παλιότερα, μιλώντας στο podcast του ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ πως είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή της από ακραίους ισλαμιστές, με αφορμή σκηνές από ταινίες της στις οποίες φορούσε μαντίλα. Οι απειλές για αποκεφαλισμό την τρομοκράτησαν. 

Η Καλίφα έκανε 11 ταινίες σε διάστημα τριών μηνών το 2014, οι οποίες, όπως δηλώνει, «θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει», χαρακτηρίζοντας «τοξική» τη βιομηχανία του πορνό.  Αποσύρθηκε πριν εφτά χρόνια, καλώντας πέρυσι τα νέα κορίτσια να μην εμπλακούν με το πορνό για να βγάλουν χρήματα, εξηγώντας πώς η εμπειρία της έχει επηρεάσει έκτοτε την ψυχική της υγεία.

Όπως έγραφε πέρυσι, η ίδια εισέπραξε μόλις 9.600 λίρες για τα βίντεο που γύρισε, ενώ από τότε δεν έχει λάβει άλλα χρήματα, τονίζοντας ότι εδώ και χρόνια προσπαθεί ανεπιτυχώς να τα αφαιρέσει από διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, όπου εξακολουθούν να εμφανίζονται.

Πρόσφατα, η Καλίφα έπαιξε στο πρώτο βίντεοκλιπ της νέας «βασίλισσας» του TikTok, Bella Poarch, σε ένα τραγούδι κατά του στερεοτυπικού σεξισμού σε βάρος των γυναικών. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: «Θα κάψουμε» αμερικανικά στρατεύματα σε περίπτωση χερσαίας εισβολής - Kλιμάκωση και στο μέτωπο του Λιβάνου

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Καλιμπάφ, δήλωσε ότι οι ιρανικές δυνάμεις «περιμένουν την άφιξη αμερικανικών στρατευμάτων»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Διεθνή / Το Ισραήλ δεν επέτρεψε τη λειτουργία των Βαΐων - «Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες», λέει το Πατριαρχείο

Η αστυνομία σταμάτησε στον δρόμο προς τον Ναό της Αναστάσεως δύο ανώτατους καθολικούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων τον καρδινάλιο Πιερμπατίστα Πιτσαμπάλα, και τους ανάγκασε να επιστρέψουν
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πετρέλαιο: Καταγράφει τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο στην ιστορία εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η πορεία του χρυσού, ο οποίος αντί να λειτουργήσει ως ασφαλές καταφύγιο, υποχωρεί κατά σχεδόν 15% μέσα στον Μάρτιο, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοση από το 2008
THE LIFO TEAM