Την περασμένη Κυριακή, εκατοντάδες άντρες έφθασαν στην πλατεία Union στο Μανχάταν πιστεύοντας πως είχαν ραντεβού με τη γυναίκα της ζωής τους. Το πρόβλημα είναι πως όλοι είχαν ραντεβού με την ίδια γυναίκα.

 

Η Natasha Aponte, μοντέλο στη Νέα Υόρκη χρησιμοποίησε το Tinder για να πείσει εκατοντάδες άντρες να την συναντήσουν στον ίδιο χώρο, ταυτόχρονα, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

 

Το κατάφερε λέγοντας σε όλους πως θα ήθελε να παρακολουθήσουν μια συναυλία ενός γνωστού dj. Καθώς οι άντρες συγκεντρώνονταν εκεί, κανείς δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε καθώς πίστευαν πως όλοι οι άλλοι ήταν εκεί για την περφόρμανς του dj. Κανείς δεν απόρησε που αυτό το κοινό δεν είχε γυναίκες!(?)...

 

Μια γυναίκα έκλεισε ταυτόχρονα ραντεβού με εκατοντάδες άντρες σε μια πλατεία και μετά αποκαλύφθηκε το κόλπο της

 

Mετά από λίγο, η Aponte ανέβηκε στη σκηνή, εξήγησε τι συνέβαινε και άρχισε τις ερωτήσεις στα ραντεβού της λέγοντας ότι ο νικητής θα είχε στην πραγματικότητα μια ευκαιρία μαζί της.

 

Η κόλπο της ήρθε στο φως από ένα «θύμα» της, έναν από τους άνδρες που είχαν πάει στην πλατεία για να συναντήσουν τη γυναίκα που τους είχε επιλέξει.

 

Μετά και άλλοι άντρες επιβεβαίωσαν την απίστευτη ιστορία η οποία περιλαμβάνει πολύ τρολάρισμα, σε σημείο ευτελισμού.

 

 

 

 

Η Aponte έδωσε μια ομιλία που δικαιολόγησε το κόλπο, ισχυριζόμενη ότι σκέφτηκε ότι οι εφαρμογές για ραντεβού ήταν δύσκολες και αποφάσισε να τους φέρει όλους εκεί για νΑ δείξει τι συμβαίνει

 

Στη συνέχεια άρχισε να διώχνει μερικούς από τους άνδρες και είπε σε οποιονδήποτε ήταν σε σχέση να φύγει, λέγοντας ότι οι μελέτες δείχνουν ότι οι μισοί από τους άνδρες στο Tinder είναι σε σχέση.

 

Στη συνέχεια ζήτησε από τους οπαδούς του Τραμπ να πάνε σπίτι τους και μετά από όλους τους άνδρες που τους είχε χωρίσει η προηγούμενη σχέση τους να σηκώσουν το αριστερό τους χέρι και όλους τους άνδρες που είχαν κάνει το αντίθετο να σηκώσουν το δεξί τους χέρι. Είπε σε όλους τους άνδρες που τους είχαν χωρίσει να φύγουν γιατί εμπιστεύεται την κρίση των γυναικών.

 

Και το ξεκαθάρισμα συνεχίστηκε με πολλά κριτήρια να πέφτουν στο τραπέζι...

 

Μια γυναίκα έκλεισε ταυτόχρονα ραντεβού με εκατοντάδες άντρες σε μια πλατεία και μετά αποκαλύφθηκε το κόλπο της

 

Μετά ξεφορτώθηκε τους άνδρες με το όνομα Jimmy, όσους είχαν μακριά γενειάδα, όσους φορούσαν παπούτσια Toms, όσους είχαν μπυροκοιλιά και τους καπνιστές.

 

Κάποιοι βέβαια έφυγαν μόνοι τους όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, αλλά πολλοί έμειναν ακόμη και μέχρι το τελικό στάδιο όπου έπρεπε να ανταγωνιστούν σε δοκιμασίες τους αντιπάλους τους.

 

Μετά από όλο αυτό το τραγελαφικό συμβάν προέκυψε ότι η Aponte συνεργάστηκε με μια εταιρία viral μάρκετινγκ που ονομάζεται Rob Bliss Creative και πώς όλο αυτό θα κυκλοφορήσει σε βίντεο που θα καταγράφει πώς σχεδιάστηκε το κόλπο και πως εξελίχθηκε το μαζικό ραντεβού.

 

Αυτό που πολλοί αναρωτιούνται, είναι αν κάποιοι από τους άντρες που ήταν «θύματα» κινηθούν νομικά όταν δουν τους εαυτούς τους στο βίντεο.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr