ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μια γυναίκα έκλεισε ταυτόχρονα ραντεβού με εκατοντάδες άντρες σε μια πλατεία και μετά αποκαλύφθηκε το κόλπο της

Μια γυναίκα έκλεισε ταυτόχρονα ραντεβού με εκατοντάδες άντρες σε μια πλατεία και μετά αποκαλύφθηκε το κόλπο της Facebook Twitter
10

Την περασμένη Κυριακή, εκατοντάδες άντρες έφθασαν στην πλατεία Union στο Μανχάταν πιστεύοντας πως είχαν ραντεβού με τη γυναίκα της ζωής τους. Το πρόβλημα είναι πως όλοι είχαν ραντεβού με την ίδια γυναίκα.

Η Natasha Aponte, μοντέλο στη Νέα Υόρκη χρησιμοποίησε το Tinder για να πείσει εκατοντάδες άντρες να την συναντήσουν στον ίδιο χώρο, ταυτόχρονα, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Το κατάφερε λέγοντας σε όλους πως θα ήθελε να παρακολουθήσουν μια συναυλία ενός γνωστού dj. Καθώς οι άντρες συγκεντρώνονταν εκεί, κανείς δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε καθώς πίστευαν πως όλοι οι άλλοι ήταν εκεί για την περφόρμανς του dj. Κανείς δεν απόρησε που αυτό το κοινό δεν είχε γυναίκες!(?)...

Μια γυναίκα έκλεισε ταυτόχρονα ραντεβού με εκατοντάδες άντρες σε μια πλατεία και μετά αποκαλύφθηκε το κόλπο της Facebook Twitter

Mετά από λίγο, η Aponte ανέβηκε στη σκηνή, εξήγησε τι συνέβαινε και άρχισε τις ερωτήσεις στα ραντεβού της λέγοντας ότι ο νικητής θα είχε στην πραγματικότητα μια ευκαιρία μαζί της.

Η κόλπο της ήρθε στο φως από ένα «θύμα» της, έναν από τους άνδρες που είχαν πάει στην πλατεία για να συναντήσουν τη γυναίκα που τους είχε επιλέξει.

Μετά και άλλοι άντρες επιβεβαίωσαν την απίστευτη ιστορία η οποία περιλαμβάνει πολύ τρολάρισμα, σε σημείο ευτελισμού.

Η Aponte έδωσε μια ομιλία που δικαιολόγησε το κόλπο, ισχυριζόμενη ότι σκέφτηκε ότι οι εφαρμογές για ραντεβού ήταν δύσκολες και αποφάσισε να τους φέρει όλους εκεί για νΑ δείξει τι συμβαίνει

Στη συνέχεια άρχισε να διώχνει μερικούς από τους άνδρες και είπε σε οποιονδήποτε ήταν σε σχέση να φύγει, λέγοντας ότι οι μελέτες δείχνουν ότι οι μισοί από τους άνδρες στο Tinder είναι σε σχέση.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους οπαδούς του Τραμπ να πάνε σπίτι τους και μετά από όλους τους άνδρες που τους είχε χωρίσει η προηγούμενη σχέση τους να σηκώσουν το αριστερό τους χέρι και όλους τους άνδρες που είχαν κάνει το αντίθετο να σηκώσουν το δεξί τους χέρι. Είπε σε όλους τους άνδρες που τους είχαν χωρίσει να φύγουν γιατί εμπιστεύεται την κρίση των γυναικών.

Και το ξεκαθάρισμα συνεχίστηκε με πολλά κριτήρια να πέφτουν στο τραπέζι...

Μια γυναίκα έκλεισε ταυτόχρονα ραντεβού με εκατοντάδες άντρες σε μια πλατεία και μετά αποκαλύφθηκε το κόλπο της Facebook Twitter

Μετά ξεφορτώθηκε τους άνδρες με το όνομα Jimmy, όσους είχαν μακριά γενειάδα, όσους φορούσαν παπούτσια Toms, όσους είχαν μπυροκοιλιά και τους καπνιστές.

Κάποιοι βέβαια έφυγαν μόνοι τους όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, αλλά πολλοί έμειναν ακόμη και μέχρι το τελικό στάδιο όπου έπρεπε να ανταγωνιστούν σε δοκιμασίες τους αντιπάλους τους.

Μετά από όλο αυτό το τραγελαφικό συμβάν προέκυψε ότι η Aponte συνεργάστηκε με μια εταιρία viral μάρκετινγκ που ονομάζεται Rob Bliss Creative και πώς όλο αυτό θα κυκλοφορήσει σε βίντεο που θα καταγράφει πώς σχεδιάστηκε το κόλπο και πως εξελίχθηκε το μαζικό ραντεβού.

Αυτό που πολλοί αναρωτιούνται, είναι αν κάποιοι από τους άντρες που ήταν «θύματα» κινηθούν νομικά όταν δουν τους εαυτούς τους στο βίντεο.

Διεθνή
10

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Μεγάλη ιδεα εχει για τον εαυτό της η κοπελιά... Σιγά μην της εκανα την χαρη να μεινω στη διαδικασια επιλογης...Ααα κι εξηγήστε μου καποιος: τι προβλημα υπάρχει αν καποιος φοραει Τom's;;;;
Πραγματικά η μισανδρία χτύπησε κόκκινο εδώ. Εξευτέλισε τόσο κόσμο και καλά για λόγους "έρευνας" ενώ από όσο φαίνεται ήθελε μόνο την αυτοπροβολή. Κρίμα που δεν την πήραν με τις ντομάτες.
Σα να προβληματιστηκα κάπως με τις αρνητικές κι αναρωτιέμαι, μήπως δεν εκφράστηκα σωστά και λέω να ξαναπροσπαθησω.Δεν πιστεύω ότι τους ξεφτυλισε. Αυτοί καλά έκαναν και πήγαν στο ραντεβού. Σε αυτό δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Αυτό που έκανε η κοπέλα, όμως, δεν ήταν έντιμο.
Βάστα ρε ξαδέλφη, δηλαδή κάλεσε τόσα άτομα σε δημόσιο χώρο και μετά καθόταν και τους σούταρε έναν έναν; Και δεν είναι ξεφτύλισμα αυτό; Δηλαδή φαντάσου έναν κουκλεντέ μέσα σε μια πλατεία γεμάτη γυναίκες και να λεεί με το μικρόφωνο "οι γεματούλες να αποχωρήσουν, όσες έχουν καστανά μαλλιά να αποχωρήσουν, όσες σας σούταρες ο άντρας σας να αποχωρήσετε γιατί εμπιστεύομαι το αντρικό ένστικτο που σημαίνει ότι κάτι σκάρτο θα κάνατε."
Γεια σου, Double Helix!Μπορεί απλώς να περίμεναν, να δούνε πού το πάει.Στο κάτω-κάτω μερικοί αποχώρησαν από μόνοι τους.Αλλά σε κάθε περίπτωση, πιστεύω, ότι η ίδια εκτέθηκε και όχι όσοι ανταποκρίθηκαν.
Πόσο χαριτωμένο χάπενινγκ! Μπράβο στην κοπέλα. Φανταστείτε τώρα να είναι άντρας ο πρωταγωνιστής και από κάτω όλες οι άλλες γυναίκες τις οποίες αφού εξαπάτησε συνέχισε να τις εξευτελίζει διώχνοντας της σιγά σιγά με κριτήρια, σε έδιωξε ο πρώην κάτι θα ξέρει, η περιφέρεια σου είναι μεγάλη, ψηφίζεις Ρεπουμπλικάνους έχεις αξύριστες μασχάλες κτλ . Σωστά, μόνο που το φανταστηκατε ανατριχιασατε. Και το τι θα πάθαινε και τι θα άκουγε αυτός στην συνέχεια θα ήταν απερίγραπτο. Αλλά τώρα είναι ένα χαριτωμένο χάπενινγκ....