Απεργία της ΓΣΕΕ

Μια 17χρονη προκάλεσε τροχαίο εξαιτίας του Bird Box Challenge

Μια 17χρονη προκάλεσε τροχαίο εξαιτίας του Bird Box Challenge Facebook Twitter
0

Μια 17χρονη προκάλεσε τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο καθώς οδηγούσε με τα μάτια της δεμένα, ως μέρος του Bird Box Challenge.

Εμπνευσμένη από το φιλμ Bird Box,το φιλμ του Netflix, η πρόκληση που έγινε δημοφιλής στα social media ζητά από τους συμμετέχοντες να εκτελέσουν διάφορα καθήκοντα χωρίς να βλέπουν, αντιγράφοντας έτσι την πλοκή της ταινίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η έφηβη οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο με το σκούφο της κατεβασμένο ώστε να καλύπτει το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με το KUTV και το αστυνομικό τμήμα του Layton στην Γιούτα των ΗΠΑ, σύντομα πέρασε στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε έναν τοίχο.

«Ειλικρινά, είμαι σχεδόν αμήχανος που πρέπει να πω στον κόσμο να μην οδηγεί με τα μάτια καλυμμένα, αλλά προφανώς πρέπει να το πούμε αυτό», δήλωσε ο Travis Lyman, επικεφαλής της αστυνομίας Layton. 

Κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το τροχαίο, αλλά αυτό το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία για τις διαστάσεις που μπορεί να λάβει το Bird Box Challenge.

To ίδιο το Netflix αναγκάστηκε πρόσφατα να δημοσιοποιήσει ανακοίνωση προειδοποιώντας ότι το να αντιγράφει κανείς σκηνές από την ταινία ως μέρος δοκιμασίας και παιχνιδιού, είναι μια πολύ επικίνδυνη δραστηριότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς.

Μια 17χρονη προκάλεσε τροχαίο εξαιτίας του Bird Box Challenge Facebook Twitter
Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ