Mέρκελ: Δεν θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους διακινητές χωρίς την Τουρκία

Mέρκελ: Δεν θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους διακινητές χωρίς την Τουρκία Facebook Twitter
H Kαγκελάριος Μέρκελ στην ομιλία της από το αεροπλανοφόρο Γκαριμπάλντι στην Ιταλία
1

«Η συνεργασία με την Τουρκία για το μεταναστευτικό είναι σωστή, διαφορετικά δεν μπορούμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση με τους διακινητές», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος 'Ανγκελα Μέρκελ κατά την συνέντευξη τύπου στο ιταλικό αεροπλανοφόρο Γκαριμπάλντι.

Η καγκελάριος αναφέρθηκε και στην ανάγκη συνεργασίας με τα κράτη προέλευσης και διέλευσης μεταναστών «ώστε να μπορέσουν να βοηθηθούν στις χώρες στις οποίες διαμένουν».

Σχετικά με την οικονομία δήλωσε, δε, ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα Γιούνκερ» και πως «όλοι επιθυμούν την γενικότερη οικονομική ανάπτυξη των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


Η Μέρκελ, τέλος, θέλησε να υπογραμμίσει ότι «ο Ματέο Ρέντσι πραγματοποίησε στην Ιταλία μεταρρυθμίσεις που μπορούν να χαρακτηρισθούν ακρογωνιαίοι λίθοι για ένα βιώσιμο μέλλον».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έφτασε στη Γαλλία μετά την απέλασή της - «Μας απήγαγε το Ισραήλ σε διεθνή ύδατα»

Διεθνή / Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έφτασε στη Γαλλία μετά την απέλασή της - «Μας απήγαγε το Ισραήλ σε διεθνή ύδατα»

Η Σουηδή ακτιβίστρια ταξίδεψε από το Ισραήλ στη Γαλλία και από εκεί αναχώρησε για τη Σουηδία, ενώ η παρουσία της στο αεροδρόμιο του Παρισιού συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ΜΜΕ
LIFO NEWSROOM
Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, Εθνοφρουρά στο Τέξας και συγκρούσεις σε πολλές πολιτείες

Διεθνή / Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, Εθνοφρουρά στο Τέξας και συγκρούσεις σε πολλές πολιτείες

Η οικονομική ζημιά από τις ταραχές στο Λος Άντζελες εκτιμάται ήδη σε εκατομμύρια δολάρια, ενώ η ψυχολογική επίδραση στις κοινότητες μεταναστών είναι εκτεταμένη
LIFO NEWSROOM
Τέξας: Κατηγορείται για φόνο άνδρας που έδωσε κρυφά χάπι άμβλωσης στη σύντροφό του

Διεθνή / Τέξας: Κατηγορείται για φόνο γιατί έριξε χάπι άμβλωσης στο ποτό της εγκυμονούσας συντρόφου του

Η γυναίκα είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως ήθελε να κρατήσει το παιδί, ενώ ο άνδρας είχε εκφράσει την επιθυμία να προχωρήσουν σε διακοπή της κύησης, προσφερόμενος να καλύψει το κόστος
LIFO NEWSROOM
Μύκονος: Ποιος είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Διεθνή / Μύκονος: Ποιος είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Τα «άφαντα» πολυτελή αυτοκίνητα και η απόπειρα αυτοκτονίας για μία ηθοποιό - Έχει καταδικαστεί από το δικαστήριο της Σμύρνης σε ποινή 14 ετών και δύο μηνών για ληστεία και συκοφαντία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

1 σχόλια
Κυρ Αγγέλα μας.Μπράβο σου ...καλή κ ηθική η προσέγγιση σου στο προσφυγικό (.είναι κ τα φτηνά εργατικα βεβαίως βεβαιως).Τα μεμετια κι ο σουλτάνος ομως κάνουν παρτυ με τα λεφτά της ΕΕ. Στην ουσία λες να συνεργαστείς με τους διακινητες για να πιάσεις τους .....διακινητες! !!τρελό γελιο. Εμ.....προστεταντικη καντιανη σκέψη. ....που να καταλάβεις τη λάγνα Ανατολή. Αλλά σου λέει ο Σουλτάνος μπροστά κ αλλά λέει από πίσω. Ρώτα κ μας κάτι ξέρουμε απ αυτά.