Μέριλαντ: 16χρονος πυροβόλησε 15χρονο στις τουαλέτες σχολείου 

Μέριλαντ: 16χρονος πυροβόλησε 15χρονο στις τουαλέτες σχολείου  Facebook Twitter
Το σχολείο όπου συνέβη ο πυροβολισμός / Φωτογραφία: ABC News
0

Ένας 16χρονος μαθητής φέρεται να πυροβόλησε ένα 15χρονο συμμαθητή του κατά τη διάρκεια «καβγά» στις τουαλέτες των αγοριών στο γυμνάσιο Joppatowne στην Joppa του Μέριλαντ, την Παρασκευή, δήλωσαν οι αρχές. 

Ο 15χρονος παρακολουθήθηκε από νοσοκόμες του σχολείου και τον διευθυντή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κέντρο τραυματισμών όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χάρφορντ Τζεφ Γκάλερ σε συνέντευξη Τύπου. 

Ο 16χρονος ύποπτος έφυγε από το σχολείο και κρύφτηκε σε κοντινά σπίτια, είπε ο σερίφης. Συνελήφθη «μέσα σε λίγα λεπτά» χάρη στα μέλη της κοινότητας, είπε ο Γκάλερ. Ο πυροβολισμός εκτυλίχθηκε την πρώτη μέρα του υπόπτου στο σχολείο, αν και έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τη σχολική χρονιά, είπε ο Γκάλερ. 

Φαίνεται ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός στο περιστατικό, είπε ο σερίφης, σημειώνοντας ότι το όπλο δεν βρέθηκε. 

Οι αρχές δεν γνωρίζουν ποιος ήταν ο λόγος του πυροβολισμού, είπε ο σερίφης. 

Ο ύποπτος είναι γνωστός στις αρχές και η αστυνομία έχει ανταποκριθεί στο παρελθόν σε κλήσεις που αφορούσαν στον έφηβο, δήλωσαν οι αρχές. 

Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στη σκηνή στην Joppa, περίπου 35 μίλια βορειοανατολικά της Βαλτιμόρης, είπε ο Γκάλερ. «Είμαστε συντετριμμένοι που είμαστε μέρος αυτής της απαίσιας ομάδας σχολείων που έχουν βιώσει τέτοια πράγματα», είπε ο Έφορος Δημόσιων Σχολείων της Κομητείας Χάρφορντ, Σον Μπούλσον. «Και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, συνεργαζόμενοι με αυτήν την κοινότητα, για να βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά». 

Το σχολείο δεν διαθέτει ανιχνευτές μετάλλων, δήλωσαν αξιωματούχοι. 

 

Με πληροφορίες από ABC News 

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Διεθνή / Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο του προέδρου, ωστόσο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του κατά την οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι «θα του άρεσε να είναι εκείνος ο επόμενος πάπας»
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM