Μειώθηκαν οι επισκέπτες στο Μουσείο Τισό, μετά τις επιθέσεις

Μειώθηκαν οι επισκέπτες στο Μουσείο Τισό, μετά τις επιθέσεις Facebook Twitter
0

Η Merlin Entertainments ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πρόσφατες επιθέσεις στο Μάντσεστερ και στο Λονδίνο οδήγησαν σε μείωση του αριθμού των επισκεπτών και η εταιρεία ψυχαγωγίας εκφράζει ανησυχία για τον αριθμό των τουριστών που αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Η εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται τουριστικές ατραξιόν όπως το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussaud's και η Legoland, ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα η επισκεψιμότητα κινήθηκε στις αρχές του χρόνου στα αναμενόμενα επίπεδα και επισήμανε ότι πάνω από το 70% των κερδών της προήλθαν από το εξωτερικό.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM