Το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε για διαζύγιο στη Μ. Βρετανία-Πάνω από μισό δισεκ. ευρώ στην πρώην σύζυγο επιχειρηματία

Το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε για διαζύγιο στη Μ. Βρετανία-Πάνω από μισό δισεκ. ευρώ στην πρώην σύζυγο επιχειρηματία Facebook Twitter
0

Πρώην έμπορος πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Λονδίνο διατάχθηκε να πληρώσει στην εν διαστάσει σύζυγό 453 εκατομμύρια λίρες (538 εκ. ευρώ), περίπου το 42% της συνολικής του περιουσίας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βρετανίας.

Η 44χρονη σύζυγος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο συνολικός καθαρός οικογενειακός πλούτος ήταν πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες και δημιουργήθηκε στη διάρκεια του μακροχρόνιου γάμου.

Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που επιδικάζεται από Βρετανό δικαστή. Το όνομα του Ρώσου επιχειρηματία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις ρωσικές αρχές.

Ο δικαστής είπε το ζευγάρι συναντήθηκε το 1989, ενώ η γυναίκα, από την Ανατολική Ευρώπη, σπούδαζε στη Μόσχα. Παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα και έχουν δυο παιδιά.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Λονδίνο το 1993 και ζούσαν μαζί στο Surrey. Σχεδόν πριν από πέντε χρόνια ο επιχειρηματίας είχε πουλήσει μετοχές σε μια ρωσική εταιρεία για  1,3 δισ. δολάρια.

Με πληροφορίες από skynews.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM