Με άγριες διαθέσεις ο Ερντογάν στη Σύνοδο: Κανείς δεν παίζει με την υπερηφάνεια των Τούρκων

Με άγριες διαθέσεις ο Ερντογάν στη Σύνοδο: Κανείς δεν παίζει με την υπερηφάνεια των Τούρκων Facebook Twitter
5

Το πόσο ανυποχώρητος και έτοιμος για ρήξη είναι, έδειξε λίγο πριν την αυριανή Σύνοδο Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βάρνα, ο Ερντογάν.

Ο τούρκος πρόεδρος διεμήνυσε ότι η χώρα του δεν δέχεται μαθήματα από τη Δύση, σημειώνοντας μάλιστα πώς για τα όσα επιρρίπτουν στην Τουρκία του σχετικά με την επέμβαση στην Αφρίν, ο ίδιος έχει βίντεο που τα αντικρούουν, τα οποία μάλιστα, όπως είπε, πρόκειται να προσκομίσει στη Σύνοδο τη Δευτέρα.

Αποσπάσματα από την εμπρηστική του ομιλία μετέδωσε ο ΣΚΑΙ:

 

Προειδοποίησε μάλιστα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Τούρκων.

Σε ομιλία του το Σάββατο στη Σαμψούντα, ο τούρκος Πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων αναφέροντας ότι "την μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε" απειλώντας ότι "αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας και αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές".

«Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση» , πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα ο Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί στη Βάρνα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ. Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αναμένεται μεταξύ άλλων να του θέσουν και το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται, μεταξύ άλλων, να θέσει στην Ευρωτουρκική Σύνοδο το θέμα της ελεύθερης μετακίνησης των Τούρκων πολιτών στις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την επίσπευση των διαδικασιών εκταμίευσης της οικονομικής βοήθειας για τους πρόσφυγες. Επιπλέον, θεωρείται σίγουρο ότι ο Ερντογάν θα ζητήσει τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Με πληροφορίες από skai.gr

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΣ

Διεθνή / Τουρκία: Τι βρήκε η αστυνομία στο κινητό του 14χρονου δράστη που σκότωσε εννέα ανθρώπους

Συνελήφθη ο πατέρας του, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην αστυνομικός επιθεωρητής - Βίντεο από κάμερες του σχολείου δείχνουν τη στιγμή που ξεκινά η ένοπλη επίθεση
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: Για «ραγδαία ενίσχυση του πυρηνικού της οπλοστασίου» προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Η Βόρεια Κορέα έχει σημειώσει «πολύ σοβαρή» πρόοδο στην ικανότητά της να αυξήσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο, σύμφωνα με τον επικεφαλής στη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΥΑΝ ΜΠΑΡΓΚΟΥΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διεθνή / Μαρουάν Μπαργκούτι: Σε κίνδυνο ο Παλαιστίνιος ηγέτης λόγω «αυξανόμενης κακομεταχείρισης» στις φυλακές του Ισραήλ

Ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» υπέστη πρόσφατα τρεις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια επίθεση κατά την οποία οι δεσμοφύλακες έβαλαν ένα σκυλί να του ορμήξει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Η «σιωπή» του Πέτερ Μαγιάρ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προκαλεί ανησυχία

Στην εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη, ο νεοεκλεγείς Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε σε αρκετά βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα του, αφήνοντας ωστόσο «απ' έξω» τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
"κανείς δε παίζει με την περηφάνια των..." είπε ο "ηγέτης" που μόνο κώλο δεν έδωσε στον πούτιν όταν μετά την κατάρρευση από του ρωσικού μαχητικού κατάλαβε ότι με τη ρωσία δεν παίζουν. Με την όπισθεν το πήγε άγκυρα - μόσχα!
Θα προσκομίσει και βίντεο με τις δολοφονίες αμάχων καθώς και αυτά που δείχνουν το πλιάτσικο των Τούρκων στρατιωτών και την ύψωση της τουρκικής σημαίας σαν να ήταν κατακτητής ή θα προσκομίσει μόνο ότι τον συμφέρει όπως κάνουν οι αμερικάνοι συνήθως;