Mε άδεια χέρια επιστρέφει ο Σαρρής από τη Μόσχα

Mε άδεια χέρια επιστρέφει ο Σαρρής από τη Μόσχα Facebook Twitter
6

Μηδενικά αποτελέσματα είχαν οι προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου στη Μόσχα να εξασφαλίσει τη βοήθεια της Ρωσίας στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα του.

Όπως υποστηρίζει το Reuters επικαλούμενο δύο πηγές κοντά στις συνομιλίες, δεν υπήρξε συμφωνία ούτε για την επιμήκυνση του ήδη υφιστάμενου δανείου από τη Ρωσία. Μικρό ήταν, σύμφωνα τουλάχιστον με τις ίδιες πηγές, και το ρωσικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στις κυπριακές τράπεζες ή χρεόγραφα έναντι εσόδων από τα κοιτάσματα.

Από την πλευρά του ο κ. Σαρρής είπε ότι από τους Ρώσους του ανακοινώθηκε ότι δεν εξετάζουν κάτι περισσότερο από διευκολύνσεις για το ήδη υφιστάμενο δάνειο που έχουν δώσει στην Κύπρο. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου είπε ακόμη ότι η χώρα του δεν ζήτησε ποτέ δάνεια από τη Μόσχα επειδή αυτό θα επιβάρυνε το δημόσιο χρέος.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM