Μάρθα Στιούαρτ: «Ακύρωσα την Ημέρα των Ευχαριστιών»

Μάρθα Στιούαρτ: «Ακύρωσα την Ημέρα των Ευχαριστιών» Facebook Twitter
0

Η Μάρθα Στιούαρτ δήλωσε ότι ακύρωσε την Ημέρα των Ευχαριστιών. Όχι για όλους, προφανώς. Απλά δεν θα κάνει τραπέζι στο σπίτι της. 

«Εγκατέλειψα την Ημέρα των Ευχαριστιών, την ακύρωσα», δήλωσε η Μάρθα Στιούαρτ, μιλώντας στην εκπομπή της Κέλι Κλάρκσον. 

«Εννέα καλεσμένοι ακύρωσαν, επειδή κάποιος αρρώστησε. Οπότε, τηλεφώνησα στον σεφ μου και είπα “Δεν θα γιορτάσουμε την Ημέρα Ευχαριστιών”», εξήγησε. Και από ότι φαίνεται, βαρέθηκε να μαγειρεύει για τη συγκεκριμένη γιορτή, της 23ης Νοεμβρίου. 

«Έχω μαγειρέψει ήδη 14 γαλοπούλες για την εκπομπή μου και πρέπει να μαγειρέψω άλλη μία για το “Today”, οπότε ξεχάστε το», σημείωσε η Μάρθα Στιούαρτ. 

Πώς θα περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών; «Φίλοι με κάλεσαν στα σπίτια τους. Οπότε θα πάω σε περίπου πέντε σπίτια και θα δοκιμάσω διαφορετικά πιάτα», δήλωσε. 

«Θεέ μου, πρέπει να είναι πολύ αγχωμένοι», σχολίασε η Κέλι Κλάρκσον- αναφερόμενη στους ανθρώπους που θα υποδεχθούν τη Μάρθα Στιούαρτ- και παραδέχθηκε: «Αν ερχόσουν στο σπίτι μου, σίγουρα θα έλεγα ψέματα ότι μαγείρεψα εγώ και θα έβαζα κάποιον άλλον να το κάνει». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΕΙΑ CNN

Διεθνή / CNN: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Με ποιους Ρώσους μιλούσε

Το ενδιαφέρον του Έπσταϊν να αναζητά μοντέλα από τη Ρωσία και άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είχε έρθει στο φως και στο παρελθόν, ωστόσο τα νέα αρχεία αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Διεθνή / Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
THE LIFO TEAM