Μαντλίν ΜακΚαν: Η Σκότλαντ Γιαρντ κρατά ανοιχτή την υπόθεση - «Δεν είναι νεκρή» λένε οι βρετανικές αρχές

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν: Ως αγνοούμενη την αντιμετωπίζει η Σκότλαντ Γιαρντ Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED PRESS
0

Τα ίχνη της Μαντλίν ΜακΚαν εξακολουθεί να αναζητάει η Σκότλαντ Γιαρντ που μελετά την τραγική αυτή υπόθεση, την οποία και αντιμετωπίζει ως «έρευνα επί αγνοουμένου προσώπου», παρά την επιμονή των γερμανικών ανακριτικών αρχών πως πρόκειται για δολοφονία.

Η ειδική επιχείρηση που φέρει την ονομασία "Grange" συνεχίζεται με την πιθανότητα το μικρό κορίτσι είναι ακόμη ζωντανό, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.

Η χρηματοδότηση, μάλιστα, της έρευνας βρίσκεται μέχρι και σήμερα σε «ενεργή φάση», καθώς ήδη έχουν δοθεί από το υπουργείο Εσωτερικών 350.000 λίρες προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί στη μικρή Μαντλίν, τα ίχνη της οποία χάθηκαν τον Μάιο του 2007 από το δωμάτιο που διέμενε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Η εκτίμηση της Σκότλαντ Γιαρντ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άποψη των γερμανικών Αρχών, πως η μικρή Μαντλίν έχει δολοφονηθεί από τον παιδόφιλο Christian Brueckner. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός ανακριτής Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος είναι και επικεφαλής των ερευνών για τη Μαντλίν, ήταν εκείνος που κατονόμασε τον Ιούνιο του 2020 τον Κριστιάν Μπρoύκνερ ως τον ένοχο για τη δολοφονία της Μαντλίν.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ