«Μάντεψε τον γκέι»: Διαβόητoς για την ομοφοβία του Ρώσος πολιτικός παρουσιάζει trash ριάλιτι

«Μάντεψε τον γκέι»: Διαβόητoς για την ομοφοβία του Ρώσος πολιτικός παρουσιάζει trash ριάλιτι Facebook Twitter
0

Ο Ρώσος πολιτικός, Βιτάλι Μιλόνοφ, διαβόητος για τις ομοφοβικές απόψεις του, συμπαρουσιάζει το ριάλιτι «I’m Not Gay», όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να μαντέψουν ποιος είναι ο γκέι ανάμεσά τους. 

Μέλος της Δούμας, ο Μιλόνοφ είναι ένας από τους πιο ομοφοβικούς πολιτικούς στη Ρωσία. Μεταξύ άλλων, ήταν ο «αρχιτέκτονας» του ντροπιαστικού νόμου που ποινικοποιούσε «την προώθηση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» σε ανήλικους. Έχει προτείνει τη «στείρωση» των γκέι και την απομόνωσή τους σε καταφύγια, όπως οι γάτες. Ενώ όταν το 2019 ρωτήθηκε, σε επεισόδιο του Reggie Yates’ Extreme, αν πίστευε πως οι γκέι είναι επικίνδυνοι, απάντησε: «Ένα σκ@@ο δεν είναι επικίνδυνο, αλλά είναι δυσάρεστο να το βλέπεις στους δρόμους». 

Η νέα αυτή εκπομπή είναι έμπνευση του μπλόγκερ Αμιράν Σαρντάροφ που πρόβαλε το πρώτο επεισόδιο στο κανάλι του στο YouTube την περασμένη Δευτέρα. 

Στο ριάλιτι συμμετέχουν οκτώ άνδρες, επτά στρέιτ κι ένας γκέι, που ζουν σε μια αγροικία μαζί. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φέρνουν σε πέρας διάφορες προκλήσεις για να «αποδείξουν» πόσο στρέιτ είναι. Στο τέλος κάθε επεισοδίου βγάζουν από το παιχνίδι εκείνον που θεωρούν πως είναι γκέι. 

Αν επιλέξουν το σωστό άνθρωπο, μοιράζονται το έπαθλο των 25.000 ευρώ. Αν όχι, το έπαθλο παίρνει ο γκέι παίκτης που αποκαλύπτεται.

Ακόμη πιο ντροπιαστικές από το ίδιο το πρότζεκτ είναι οι προκλήσεις που καλούνται να ξεπεράσουν οι συμμετέχοντες για να αποδείξουν τον «ανδρισμό» τους. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται επίδειξη μόδας με speedo, στριπτίζ τόσο με άνδρες όσο και γυναίκες, αλλά και άγγιγμα οπισθίων χωρίς οπτική επαφή ώστε να μαντέψουν αν ανήκει σε γυναίκα ή άνδρα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Με πληροφορίες από PinkNews 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ