Μακρόν και Τραμπ αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη μάχη κατά των τζιχαντιστών

Μακρόν και Τραμπ αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη μάχη κατά των τζιχαντιστών Facebook Twitter
0

Η Γαλλία και οι ΗΠΑ είναι «αποφασισμένες να συνεχίσουν τις επιχειρήσεις τους στους κόλπους του διεθνούς συνασπισμού» που πολεμά τους τζιχαντιστές στο Ιράκ και τη Συρία, ανέφερε η γαλλική προεδρία μετά την τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαν σήμερα Εμανουέλ Μακρόν και Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κοινός στόχος είναι «να πολεμήσουμε έως το τέλος» την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, «αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση που αντιπροσωπεύει μια απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα και για τα συμφέροντά μας στον τομέα της ασφάλειας» τόνισε το Ελιζέ.

«Τίποτα δεν μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή από τον στόχο (μας) να αποτραπεί οποιαδήποτε αναζωπύρωση του Ντάες στην περιοχή και να πορευτούμε προς μια συνολική πολιτική μετάβαση στη Συρία» τόνισε η γαλλική προεδρία έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν-Τραμπ.

Ο Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται στην Ουάσιγκτον για μια επίσημη επίσκεψη το διάστημα 23ης-25ης Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διεθνή / «Δεν θυμάμαι τίποτα»: Θύμα του Έπσταϊν καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά από χορήγηση ναρκωτικών

«Προσπάθησε ξανά να μου κατεβάσει το τζιν, και του είπα 'όχι, όχι, είμαι στην περίοδο μου', και μου απάντησε: 'Δεν χρειάζεται να μου λες ψέματα», θυμάται
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις πριν από την πρεμιέρα του προκαλεί η τανία της Zendaya και του Robert Pattinson Τhe Dramaa

Διεθνή / Αντιδράσεις πριν από την πρεμιέρα της προκαλεί η ταινία της Zendaya και του Robert Pattinson Τhe Drama

Η νέα ταινία του Kristoffer Borgli με τη Zendaya και τον Robert Pattinson προκαλεί ήδη αντιδράσεις στις ΗΠΑ πριν από την πρεμιέρα της, λόγω μιας αποκάλυψης στην πλοκή που άνοιξε δημόσια συζήτηση γύρω από τα όρια του θέματος που επιλέγει να αγγίξει
THE LIFO TEAM