ΜακΓκόουαν κατά Γουάινστιν: «Ίσως από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές στην ιστορία»

ΜακΓκόουαν κατά Γουάινστιν: «Ίσως από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές στην ιστορία» Facebook Twitter
0

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν χαρακτήρισε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάνστιν ως απόφαση - σταθμό και υποστήριξε πως «ίσως είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές στην ιστορία».

Η ΜακΓκόουαν ήταν μία εκ των πολλών γυναικών που έχουν κατηγορήσει ανοιχτά τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό. Ενώ υπήρξε και ένα από τα θύματα με τα οποία ο άλλοτε πανίσχυρος παραγωγός του Χόλιγουντ είχε προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. 

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain, η ηθοποιός τόνισε πως δεν θα κινηθεί δικαστικά κατά του Γουάνστιν καθώς η δική της υπόθεση έχει προ πολλού παραγραφεί. Χαρακτήρισε την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση «ασύλληπτο επίτευγμα» και είπε πως η κατάθεση της Αναμπέλα Σιόρα ήταν «πραγματικά ζωτικής σημασίας για να αποδειχτεί πως όλο αυτό ήταν ένα μακροχρόνιο μοτίβο κι όχι κάτι που συνέβη μεμονωμένα».

Η ίδια πρόσθεσε: «Αν κάνουμε τα μαθηματικά, ο Γουάνστιν θα μπορούσε να είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές στην ιστορία, γιατί είχε στήσει ένα ολόκληρο μηχανισμό μόνο για να βιάζει. Υπήρχε ένα εργοστάσιο βιασμού, αυτή ήταν η δουλειά του στα παρασκήνια».

Περιέγραψε δε, πόσο απομονωμένη ένιωσε μετά τη δημόσια καταγγελία της κατά του άλλοτε ισχυρού άνδρα του Χόλιγουντ: «Ο Γουάνστιν με κυνήγησε πολύ, εκείνος και ο τεράστιος μηχανισμός τεράτων του, ανθρώπων που πλήρωνε για να κάνουν κακόβουλα πράγματα... Πήγαινα σε εκδηλώσεις και καθόμουν δίπλα σε ανθρώπους του Χόλιγουντ. Και γυρνούσαν το πρόσωπό τους αλλού, λες και είχα κάτι που δεν ήθελαν να κολλήσουν».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Διεθνή / Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν ή ανακατευθύνθηκαν μετά τις επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Ποια είναι τα δικαιώματα αποζημίωσης, τι προβλέπεται για την ασφαλιστική κάλυψη και πώς οργανώνονται οι πτήσεις επαναπατρισμού
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Διεθνή / Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Περίπου 8 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την εικονική απασχόληση της συζύγου του που οδήγησαν στην καταδίκη του για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος - Το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει
LIFO NEWSROOM