Μαγιόρκα: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της, αλλά την πρόδωσε ο σκύλος της

Μαγιόρκα: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της, αλλά την πρόδωσε ο σκύλος της Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Μια Γερμανίδα, που φέρεται να σκηνοθέτησε τον θάνατό της και να εγκαταστάθηκε στη Μαγιόρκα, εντοπίστηκε χάρη στον σκύλο της.

 

Η 47χρονη είναι ύποπτη για υπεξαίρεση ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν, στο Ροστόκ. Η γερμανική εταιρεία άρχισε να έχει υποψίες όταν οι γονείς της γυναίκας ανέφεραν πως σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, τον Μάρτιο του 2020.

 

Έτσι, η εταιρεία προσέλαβε ιδιωτικούς ντετέκτιβ, οι οποίοι εξετάζοντας τους λογαριασμούς της στα social media βρήκαν πως η γυναίκα είχε ένα κανίς. Έπειτα από έρευνες, την εντόπισαν σε μια βίλα στη Σάντα Πόνσα.

 

Σε αυτό τους βοήθησε ο εντοπισμός ενός άνδρα που είχε βγάλει βόλτα έναν τέτοιο σκύλο, μια ράτσα που δεν συναντάται πολύ συχνά στη Μαγιόρκα.

 

Τελικά η Γερμανίδα- που ζούσε στη Μαγιόρκα με πλαστά έγγραφα- συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης. Η 47χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό της.

 

Με πληροφορίες από ΒΒC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM