Μαδαγασκάρη: Βρέθηκε το πτώμα της Βρετανίδας που είχε πηδήξει από αεροπλάνο εν ώρα πτήσης

Μαδαγασκάρη: Βρέθηκε το πτώμα της Βρετανίδας που είχε πηδήξει από αεροπλάνο εν ώρα πτήσης Facebook Twitter
0

Το πτώμα της Βρετανίδας φοιτήτριας που είχε πηδήξει από αεροπλάνο, εν ώρα πτήσης, βρέθηκε την Τετάρτη, στο δάσος Μαχαντροντρόκα, στη βορειοδυτική Μαδαγασκάρη.

«Οι χωρικοί βρήκαν τελικά το πτώμα της Αλάνα Κάτλαντ έπειτα από έρευνες 15 ημερών» εξήγησε ο διοικητής Σπινόλα Έντβιν Νομεντζαχάρι, που ήταν επικεφαλής της όλης επιχείρησης.

Φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, η Αλάνα Κάτλαντ, ηλικίας 19 ετών, βγήκε από το αεροσκάφος, εν ώρα πτήσης, πέντε λεπτά μετά την απογείωση του μικρού αεροδρομίου Αντζατζάβι, στο βορειοδυτικό τμήμα της νήσου στον Ινδικό Ωκεανό στις 25 Ιουλίου. Ο πιλότος και μια συνεπιβάτισσα της μάταια προσπάθησαν να την εμποδίσουν να πηδήξει στο κενό.

Η οικογένειά της εξήγησε ότι η 19χρονη είχε πάει για πρακτική στη Μαδαγασκάρη στο πλαίσιο των σπουδών της στις φυσικές επιστήμες. Δεν έδωσε καμία εξήγηση για την ενέργεια της κοπέλας, την οποία περιέγραψε ενθουσιώδη και γεμάτη από δίψα για μάθηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ