Λουιζιάνα: Τετράχρονη πέθανε επειδή η γιαγιά της την ανάγκασε να πιει ουίσκι

Λουιζιάνα: Τετράχρονη πέθανε επειδή η γιαγιά της την ανάγκασε να πιει ουίσκι Facebook Twitter
Η μητέρα και η γιαγιά συνελήφθησαν
0

Ένα τετράχρονο κορίτσι στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα άφησε την τελευταία του πνοή, επειδή η γιαγιά του παιδιού το υποχρέωσε να πιει ουίσκι, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Το αλκοόλ στο αίμα του κοριτσιού ήταν 0,680%, μια «θανάσιμη δόση», σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης. Αν το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα είναι 0,25%, αυτό μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση και όποιο ποσοστό πάνω από 0,40% μπορεί να οδηγήσει σε κώμα ή στον θάνατο, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ.  

Η γιαγιά- η 53χρονη Ροξάν Ρέκορντ- και η 28χρονη μητέρα του κοριτσιού, Κάντζα Ρέκορντ συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία. 

Οι δύο γυναίκες θύμωσαν με το παιδί την περασμένη Πέμπτη επειδή «ενδεχομένως να είχε πιει από ένα μπουκάλι ουίσκι που ήταν στον πάγκο», σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.  

Στη συνέχεια, η γιαγιά ανάγκασε το κοριτσάκι «να πιει το υπόλοιπο του μπουκαλιού, που ήταν πιθανόν πάνω από το μισό». Η μητέρα ήταν παρούσα και δεν προσπάθησε να παρέμβει, σύμφωνα με την αστυνομία. Μάλιστα, η 28χρονη δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια για την κόρη της, μέχρι τη στιγμή που το κοριτσάκι σταμάτησε να αναπνέει, ανέφεραν οι αρχές. 

Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Ροξάν Ρέκορντ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «τα έκανε θάλασσα και θέλει να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τον θάνατο του θύματος», σύμφωνα με το ένταλμα. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ