Live ο λόγος της Βασίλισσας Ελισάβετ στη Βουλή των Λόρδων

Live ο λόγος της Βασίλισσας Ελισάβετ στη Βουλή των Λόρδων Facebook Twitter
EPA
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοινώνει μια σειρά νέων κινήσεων στη Βουλή των Λόρδων καθώς η κυβέρνηση καθορίζει τη νομοθετική της ατζέντα.

Η Βασίλισσα ξεκίνησε λέγοντας ότι προτεραιότητα της κυβέρνησής της είναι να «επιτύχει μια εθνική ανάκαμψη από την πανδημία που κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο ισχυρότερο, υγιέστερο και με περισσότερη ευημερία».

«Για να επιτευχθεί αυτό, η κυβέρνησή μου θα αυξήσει τις ευκαιρίες σε όλα τα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, υποστηρίζοντας θέσεις εργασίας, επιχειρήσεις και οικονομική ανάπτυξη και αντιμετωπίζοντας τον αντίκτυπο της πανδημίας στις δημόσιες υπηρεσίες» είπε μεταξύ άλλων.

Τη Βασίλισσα συνοδεύει ο πρίγκιπα Κάρολος κατά την πρώτη τέτοιου είδους δημόσια εμφάνισή της από το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Η εκεχειρία μπορεί να λήξει αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη»

Η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν εκπνέει την Τετάρτη, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη παράτασής της, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για αποφυγή κλιμάκωσης
THE LIFO TEAM