Λήστεψαν τον δισεκατομμυριούχο Μπερνάρ Ταπί - Εισέβαλαν στο σπίτι και τον έδεσαν με τη γυναίκα του

Μπερνάρ Ταπί: Με μελανιές και κόκκινο μάτι ο δισεκατομμυριούχος μετά τη ληστεία Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Βίαιη επίθεση από τέσσερις ληστές δέχθηκαν μέσα στο σπίτι τους στο Παρίσι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός.

Το περαστικό σημειώθηκε στις 12:30 τη νύχτα του Σαββάτου, στην περιοχή Κομπ Λα Βιλ, ενώ το ζευγάρι κοιμόταν. Τέσσερις άνδρες εισέβαλαν στον χώρο και αφού τους έδεσαν με καλώδια στη συνέχεια τους χτύπησαν. Οι κουκουλοφόροι, που ήταν ντυμένοι στα μαύρα, άρπαξαν κοσμήματα τεράστιας αξίας και τράπηκαν σε φυγή.

Τον 78χρονο επιχειρηματία τον χτύπησαν με ένα γκλομπ στο κεφάλι, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και σύζυγός του δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, διευκρίνισε στο AFP η εισαγγελέας του Μελάν Μπεατρίς Αντζελεγί.

Μπερνάρ Ταπί: Με μελανιές και κόκκινο μάτι ο δισεκατομμυριούχος μετά τη ληστεία Facebook Twitter
GETTY IMAGES

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι από τους φύλακες που βρίσκονται στην είσοδο του κτήματος και μπήκαν στο σπίτι γνωστό ως Moulin de Breuil μέσα από ένα παράθυρο στον πρώτο όροφο. Οι τοπικοί εισαγγελείς ανέφεραν πως οι διαρρήκτες διέφυγαν με δύο ρολόγια, συμπεριλαμβανομένου ενός Rolex, καθώς και κοσμήματα.

Λήστεψαν τον δισεκατομμυριούχο Μπερνάρ Ταπί (Φωτογραφίες) Facebook Twitter

Η σύζυγος του Ταπί, η οποία δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και έτρεξε σε ένα γειτονικό σπίτι από όπου ειδοποίησε την αστυνομία, όπως αναφέρει η πηγή που έχει γνώση της έρευνας. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΓΑΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: Μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση που ακολούθησε - Το «βλέμμα» των media στο φόρεμα του πάρτι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM