Κύπρος: Συνάντηση σήμερα Άιντε με Αναστασιάδη και Ακιντζί

Κύπρος: Συνάντηση σήμερα Άιντε με Αναστασιάδη και Ακιντζί Facebook Twitter
0

Ο ειδικός απεσταλμένος του γγ του ΟΗΕ, Έσπεν 'Αιντε, ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του για να κατέλθει τον Σεπτέμβριο υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές στη Νορβηγία, θα έχει σήμερα, μετά τη διάσκεψη στο Κραν Μοντανά, χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. 

Χθες, ο κ. 'Αιντε, με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης», αμφισβήτησε τις θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς και του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αθήνας και της Λευκωσίας, με αποκλειστική δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του Κύπριου κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος τόνισε ότι "μια είναι η ωμή, λυπηρή πραγματικότητα, ότι οι διαπραγματεύσεις στο Κραν Μοντανά τερματίστηκαν εξαιτίας των αδιάλλακτων θέσεων της Άγκυρας. Όλα τα άλλα, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM