Κύπρος: Παρέλαβαν την τεφροδόχο που είχε κλαπεί οι γονείς του 19χρονου - «Σε 48 ώρες βρήκαμε τον Ντένις μας»

Κύπρος: Παρέλαβαν την τεφροδόχο που είχε κλαπεί οι γονείς του 19χρονου - «Σε 48 ώρες βρήκαμε τον Ντένις μας» Facebook Twitter
0

Την τεφροδόχο του 19χρονου από τη Σουηδία που είχε κλαπεί στην Κύπρο παρέλαβαν το πρωί της Τετάρτης οι γονείς του.


Το πρωί της Τετάρτης, οι γονείς του 19χρονου παρέλαβαν την τεφροδόχο, η οποία είχε κλαπεί, από τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Σωτηριάδης.

Την τεφροδόχο παρέδωσε στους γονείς ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιάννης Σωτηριάδης. Η μητέρα του 19χρονου ευχαρίστησε τόσο την αστυνομία όσο και τους πολίτες της Κύπρου για την στήριξη και την άμεση ανταπόκριση στην έκκληση για βοήθεια να βρεθεί η τεφροδόχος.


«Ήταν ένα ευχάριστο τέλος σε μια τραγική ιστορία, σε 48 ώρες βρήκαμε τον Ντένις μας», δήλωσε προσθέτοντας ότι αν ο ύποπτος γνώριζε τι περιέχει το κουτί, δεν θα το έκλεβε.


Ο 19χρονος Ντένις σκοτώθηκε πριν από πέντε μήνες σε τροχαίο δυστύχημα.Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιάννη Σωτηριάδη,η οικογένεια από την Σουηδία διατηρεί στενούς δεσμούς με την Κύπρο και επισκέπτονταν το νησί συχνά. Έτσι προκύπτει και η επιθυμία του 19χρονου η τέφρα του να σκορπιστεί στη θάλασσα της Λεμεσού.

Με πληροφορίες από Sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM