Κρούσμα Έμπολα εντοπίστηκε στη Γλασκώβη

Κρούσμα Έμπολα εντοπίστηκε στη Γλασκώβη Facebook Twitter
0

Θετική στον ιό Έμπολα βρέθηκε μία νοσηλεύτρια που επέστρεψε στη Σκωτία από τη Σιέρα Λεόνε το βράδυ της Κυριακής. Η γυναίκα τέθηκε σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Γλασκώβης.

"Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού Έμπολα εντοπίστηκε στη Γλασκώβη. Η ασθενής τέθηκε σε καραντίνα και λαμβάνει θεραπεία στο τμήμα λοιμωδών ασθενειών του νοσοκομείου Γκαρτνέιβελ", αναφέρει η σκωτσέζικη κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της.

Η ασθενής είναι μέλος του ιατρικού προσωπικού που βοήθησε στην καταπολέμηση της επιδημίας του Έμπολα στη δυτική Αφρική. Επέστρεψε στη Σκωτία μέσω Καζαμπλάνκα και του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου. Οι αρχές εξετάζουν με ποια άτομα έχει έρθει σε επαφή, επισημαίνοντας όμως ότι ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μικρός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM
«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ