Ένας 56χρονος άνδρας στο Ζάγκρεμπ θεωρείται ύποπτος ότι δολοφόνησε τα τρία μικρά παιδιά του τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.

 

Ο εισαγγελέας του Ζάγκρεμπ δήλωσε ότι ο φερόμενος δράστης είναι Αυστριακός πολίτης και θεωρείται ύποπτος για «φόνο [...] σε βάρος τριών ανήλικων παιδιών».

 

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από συγγενείς του άνδρα, οι οποίοι είχαν ανακαλύψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αναγγελία του ότι προτίθετο να αυτοκτονήσει. Μόλις επενέβη βρήκε τα πτώματα των τριών παιδιών και τον πατέρα τους σε άσχημη κατάσταση.

 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θύματα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι που είναι δίδυμα, ηλικίας 7 ετών και ένα αγόρι 4 ετών. 

 

«Οι γιατροί διαπίστωσαν τον βίαιο θάνατο των παιδιών, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει φροντίδα», αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

 

Ο άνδρας φέρεται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας δηλητήριο ή φάρμακα, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Hina.

 

Παράλληλα, διευκρινίστηκε ότι η μητέρα των παιδιών και πρώην σύζυγος του υπόπτου, δε βρισκόταν στο Ζάγκρεμπ, όταν διαπράχθηκε το έγκλημα.

 

Με πληροφορίες από Washington Post και ΑΠΕ-ΜΠΕ