Κρίστοφερ Μελόνι: «Είμαι 61 ετών και zaddy, αλλά με κοροϊδεύουν τα παιδιά μου»

Κρίστοφερ Μελόνι: «Είμαι 61 ετών και zaddy, αλλά με κοροϊδεύουν τα παιδιά μου» Facebook Twitter
Φωτ: EPA/PAUL BUCK
0

Στον Κρίστοφερ Μελόνι αρέσει πολύ ο νέος χαρακτηρισμός «zaddy»- όμορφος, μοντέρνος, σέξι και με στιλ.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Law & Order» [Νόμος & Τάξη] παραδέχεται ότι δεν περίμενε ποτέ να γίνει να τον θεωρούν σέξι στην ηλικία των 61 ετών, ωστόσο νιώθει χαρούμενος με την εξέλιξη.

«Έχει πλάκα. Δεν ξέρω, έχει στεφθεί κανείς άλλος zaddy; Μόλις σου απονεμηθεί [ο τίτλος], πρέπει να τον κρατήσεις όσο περισσότερο μπορείς», αστειεύτηκε στο περιοδικό People.

Ο Μελόνι έγινε για πρώτη φορά πρωτοσέλιδο με αφορμή το καλογυμνασμένο σώμα του όταν ξαναεμφανίστηκε (ντυμένος) στις τηλεοπτικές οθόνες χάρη στην επιστροφή του στο σύμπαν του «Law & Order» με το δικό του spinoff, το «Organized Crime», που έκανε πρεμιέρα πέρυσι.

Και έγινε ακόμα πιο viral όταν εμφανίστηκε (εντελώς γυμνός) σε ένα διαφημιστικό σποτ για την Peloton τον Ιούλιο.

«Είναι υπέροχο. Πλάκα μου κάνεις;», είπε για την αναζωπύρωση της καριέρας του. «Είμαι 61 ετών και zaddy. Το σερί καλοτυχίας συνεχίζεται».

Αν και έχει την υποστήριξη της επί 27 χρόνια συζύγου του, Ντόρις Σέρμαν Γουίλιαμς, παραδέχτηκε ότι η 21χρονη κόρη του, Σοφία, και ο 18χρονος γιος του, Ντάντε, εξακολουθούν να του κάνουν την ζωή δύσκολη, όπως λέει, με τον νέο του τίτλο.

«Η γυναίκα μου, είναι υπέροχη, το πιάνει. Θέλω να πω είναι τύπου, "whatever". Τα παιδιά μου, από την άλλη, κάθε φορά μια φορά το μήνα, λένε "Αλήθεια; Σοβαρά τώρα;"», εξηγεί. «Οι φίλοι τους θα τους στείλουν ένα meme που έχει βγει ή κάτι τέτοιο».

«Αλλά νομίζω ότι κατά βάθος το καταλαβαίνουν», προσθέτει. «Είναι ωραίο, γιατί όλοι μας κάνουμε πλάκα με αυτό. Οι φίλοι των παιδιών μου με κοροϊδεύουν, αλλά όλα έχουν πλάκα. Είναι τιμή μου».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Ο Τραμπ ζητά επίσης από το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιδιώκει τη θανατική ποινή όπου αυτή προβλέπεται από τον νόμο, όταν κατηγορούμενοι είναι παράτυποι μετανάστες
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΡΕΖΑ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο εξόριστος πρίγκιπας καλεί τον Φρίντριχ Μερτς να διακόψει τις συνομιλίες με το καθεστώς στην Τεχεράνη

Η επίσκεψη του εξόριστου πρίγκιπα του ιρανικού θρόνου στο Βερολίνο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του
THE LIFO TEAM